Kúpili ste detskú trampolínu cez megatrampoliny.cz?

martina05
6. mar 2012

plánujem nákup megatrampolíny ako darček pre dcéru k narodeninám...Nemáte náhodou skúsenosti s týmto predajcom?? Ďakujem za všetky názory a postrehy....Pekný deň všetkým

andrea999
6. mar 2012

ja mám trampolínu priemer 4,3 metra ,ale z insportline (cca 360 eur) ,odtiaľ je dovoz zdarma a robia aj montáž,lebo
je to makačka ju zložiť...každopádne je to super darček a nielen pre deti ...určite neoľutujete 🙂

traktor
6. mar 2012

konkretne tuto firmu nepoznam, my sme brali tu http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7083575&tab=0 a som velmi spokojna..teda hlavne deti 😀 😉 .fakt je to super vecicka, deti mali o zabavu postarane, ..u nas je plne vyuzivana 🙂

macamac
6. mar 2012

ja som kupovala od jednej firmy z Prievidze a super cena. 3,10metra do 180kg nosnosť za 180eur 😉 🙂

anjelicek26
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianca
7. mar 2012

Ale prečo reklama? Martina05 len chce vedieť skúsenosti, či kúpiť, alebo nie, aby sa vyvarovala prípadných komplikácií, nejaké referencie na danú firmu, teda aspoň tak som to pochopila ja.
My trampolínu máme, tú čo písala traktor a tiež si myslím, že je to super vec na vybitie energie pre deti a u nás aj pre dospelých 😀

pancake
7. mar 2012

aj my máme tú čo traktor. priemer 3m a super vec aj pre mna. tam sa nemá čo pokaziť. ale videla som ju aj v baumaxe alebo tak v tych obchodoch hladaj. 😉

annie13
7. mar 2012

aj my sme kupovali od tej pani co traktor a spokojnost

mery.maja
7. mar 2012

Ahoj,s manzelom sme tiez kupovali ale z insportline....velka-dobra cena,rychle dodanie....u nas na nej skaceme vsetci 😀 takze akocdarcek urcite odporucam.K tvojej otazke ....nepremyslala si radsej nad nejakou slovenskou strankou kde ju zakupit?lebo predsa len aj napr.kvoli nejakm nahradnym dielom,po pripade reklamacia....moze to byt komplikovanejsie.A ked sa pozeram na tejto stranke co si udala ty,tak tie mega....tak taku mame aj my a nebola zakupena tu....je to presne to iste akurat ze nemame schodiky 😉 😉 podla mna skus pohladat aj inde....

aninka30
7. mar 2012

my sme akurat vcera jednu trampolinu doniesli ale cez insportline 🙂