Kúpa vhodného odrážadla pre drobca

julinka29
13. mar 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Ahojte mamičky, chcem sa spýtať či ste svojim deťom kupovali odrážadlo keď boli malinké, alebo ste počkali kým budú trochu väčšie a kúpili im rovno bicyklík? prípadne aké ste kupovali? a je nejaký rozdiel medzi klasickými a tými odľahčenými? ďakujem za všetky odpovede.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabka788
13. mar 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ahoj, ak sa mám vyjadriť k tomu aký je rozdiel medzi odľahčeným a klasickým, tak obrovský. odľahčené je celkovo kvalitnejšie, jednoduchšie na manipuláciu a keď dieťa spadne tak mu nezavalí nohu nejaká obrovská váha. sú omnoho vhodnejšie na dlhšie trasy. ale rozhodovanie nechám na teba, neviem na aký účel to bude dieťa používať. ak ho chceš naučiť na bicykel už v skoršom veku tak by som to odrážadlo pre začiatok zvážila.

misiakkk
13. mar 2017

My sme kupovali Puky,od roka a pol aj menšie sú na výber.mali sme aj umelú motorku,autíčko ale ja nvm neverim im moc v autíčku bola proti prevráteniu taká blbina medzi kolesami akurát sa tak s tým zasekaval na hrboch,parádne na rozbitie hlavy fakt a ta motorka sa mi zdá vysoká na neho,takže u nás puky vyhráva,teší sa a nechce ani z neho zliezt.👍😉

yanni
13. mar 2017

@julinka29 Ake mas stare dieta. Zalezi od dietata. Ty si ho poznas najlepsie. Ak mas dojem, ze to aj ako uplne malicke bude chapat, tak kup. Popripade bude potrebovat par tyzdnov na pochopenie. Naucit ho to nenaucis.
Nasa copana ma 19 mesiacov. Na prve narodeniny dostala Puky Wutsch, to je to stvorkolesove, a od prveho dna je na nezastavenie. Sama na to prisla, najsko len tak ako jeje to islo, po ca 1-2 tyzdnoch zacala ja drzat smer a o mesiac na to uz ju nc nezastavilo. Dulu kopcom nemala strach dat nohy horeeeee a ide sa.
Onedlho bude mat 20 mesiacov a muz buduci tyzden uz donesie Puky odrazadlo dvojkolesove. Chceli sme to najskor ako narodeninovy darcek ale uz sa neda zastavit, tak ho dostane skor. Viem si predstavit, ze ak to pojde takto dalej, tak ako 2,5 rocna uz presedla na riadny bicykel.
Ale podotykam, mala je od narodnia motoricky aj po rozumovej stranke velmi dopredu.
Najlepsie by bolo aby si to tvoje dieta vyskusalo. Mozno mate nejake kamosky, alebo aj v obchode. Ci aspon pochopi, co sa na tom robi. Staci fakt malo, cvikom za par tyzdnov bude z neho pirat "ciest".
Co sa odlahcenych atd. tyka. Neviem o com hovoris a ani neviem ake to su.
My mame vsetko len Puky, aj starsi chalani, a nikdy nebol problem.
Puy Wutsch ma 2,8 kg a mala s nim nemala problem ani ako 12 mesacna. Tento novy Puky LR1L ma rovnych 5 kg. Uvidim ako s nim bude manevovat. Ale ked nemala problem vtedy s 3 kg, tak nebude mat ani teraz, kedze je o 10 cm vyssia a 2,5 kg tazsia.

lubi40
13. mar 2017

@julinka29 kupili sme taku lacnu plastovu motorku ked mal necelych 1.5 roka a potom, ked mal 2, tak dostal poriadne odrazadlo. neviem si vynachvalit a myslim, ze aj syn je spokojnejsi, nez keby mal stale len chodit.

veveg
13. mar 2017

Ked mal moj syn 22 mes dostal odrazadlo Puky co je odporucane do 92 cm.Je perfektne.Teraz na meniny dostal uz dvojkolesove odrazadlo uz mame 2 r 5 mes a skusame ho po byte.Vonku stale Puky odrazadlo.Tak odporucam Puky 😊na nom sa nauci stabilitu a je pevne

activeone
24. mar 2017

do 3,5 - 4 rokov vobec nie je potrebne dieta znasilnovat na bicykel. urcite sa oplati naucit sa riadit a drzat rovnovahu na odrazadle.
Pre dieta ako aj maminu je najpodstatnejsie pri vybere odrazadla hmotnost a udrzba !
najlahsie odrazadla maju pod 2 kg a min vyska sedanky pod 30 cm.

Absolutne naj NE-podstatnejsie su brzdy ! a najvacsie marketingove klamstvo je obmedzovac pretacania riadidiel !

v pripade ze je dieta motoricky a pohybovo zdatne nie je problem ist rovno na bike.
velkost 14 inch pokial mozno co najlahsie.
urcite nemontovat ziadne pomocne kolieska.
ked sa zacne dieta z bicyklom zoznamovat nedavajte pedale a doprajte dietatu cas si zvyknut na bike a pozivajte chvilku bike ako odrazadlo. najlahsie 14 kove biky maju okolo 5 kg.

iskrickaa
24. mar 2017

Moj manzel jazdil na trojkolke este nez mal rok a pol. My planujeme kupit bicykel Toto Leto, maly bude mat vtedy 20 mes.

lenka3179
25. mar 2017

Baby neviete poradit ci je lepsie to auticko alebo som nasla taketo stvorkolky? na zivo som ich nevidela iba tie auticka tak preto sa pytam ci nemate niektora skusenost. Zdaju sa mi take stabilnejsie a lepsie na sedenie. malemu na 1.rok. dakujem 🙂

lienk12
21. feb 2021

@misiakkk prosim ta vies mi poradit. Moja dcera ma 20mes aky druh puky by sa jej hodil? Dakujem

yanni
21. feb 2021

@lienk12 zalezi od vysky dietata.