Dobrý deň 🙂 som tu nová a toto je moje prvé fórum. Čo to som už prečítala a veru zaujímavé témy sa tu preberajú, tak teda sa pripojím aj ja a idem sa vás popýtať. Kupovali ste kuchynku aj pre chlapčeka? Zastávam si názory, že aj muž by mal vedieť variť a robiť všetko rovnako ako žena, aj keď asi ako všetky dobre vieme, tak to neplatí vždy. Ja by som syna chcela viesť touto cestou, ale muž ma vysmial, že chlapcovi a kuchynka. Aký máte na to názor? Včera tu jedna pani pridávala stránku lalashop, či jej príde tovar a tam som našla krásnu drevenú kuchynku. Volala som tam pred chvíľkou a vraj si po to môžem prísť aj osobne, keďže som z okolia, kde sídlia. Mali síce aj v Lidl, ale vtedy som na to vôbec ešte nemyslela. Baby, poprosím vás o reakcie. Ďakujem pekne a prajem vám pekný deň
@andrea_1212 my sme kupovali kuchynku pre dcéru,ale najviac sa s ňou vyhra nás 3,5 ročný syn. A keď ku nám pride sestra so synom,ten hneď beží do kuchynky☺️
Nas takmer 5 rocny syn sam tuzi po kuchynke. Teraz ma taku provizornu, ideme ju svojpomocne vyrobiť. Ale uz teraz akoze pecie kolace 😀 ale minule v nej parkovali hadam vsetky vlaky co ma 😀
moj 4,5 rocny chcel teraz sam od seba kuchynku co videl v letaku, tak mu babka kupila, nie je to na otcovi, ale na dietati, moj strasne rad vari, ma aj zasteru, capicu a rukavicu s autickami a mota sa niekedy okolo mna ked varim a zajtra kolaciky pecieme, miluje varenie a chce aj hrackarsku kuchynku, a naj kuchari su chlapi, 🙂
@andrea_1212 dobrý deň, náš malý dostal k 3.narodeninam takú malu,lebo mi stále vyhadzoval hrnce z linky a chcel variť ☺️a teraz spolu s dcérkou dostanú veľkú Bosch. Kúpili sme ju od ruky a predstavte si ta mamička ju mala tiež pre dvoch chlapčekov☺️takže ak sa s tým vie vyhrať a zabaviť, prečo nie☺️
Môj syn mal kuchynku. Rad sa s ňou hrával. Nevidím na tom nič zle. Mal aj celu kuchársku sadu na oblečenie
Aj v MS bežne vidíš aj chlapcov hrať sa s kuchynkou
Synovcovi keď bol maličký sim kúpila Modry kočík a macika a kocikoval veľmi rad. Sestra bola v pohode, švagor skoro dostal infarkt, že čo idem z jeho syna robiť geya. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Vyrástol z neho normálny chalan, má frajerku a robí machra tak ako ini.
Ahoj, to som písala včera ja s tým eshopom. Nakoniec som objednala s malou dušičkou a aj mi to hneď odoslali a už je to na kurieroch či mi to aj príde do tých Vianoc😂 našla som aj zľavový kód, tak ak chceš, napíš mi.
Môj starší syn dostal kuchynku na 2 narodeniny. Veľmi rad varil, až mi braval moje hrnce, pokrievky (odvtedy sú zlomené), varešky,..
Hral sa s tym 2 roky. Teraz sa už zaujíma o iné veci, ale veľmi rád mi pomôže stále v kuchyni.
Nemyslim si, že je to čisto dievčenská záležitosť. Kuchárom sú aj muži a su lepší v tom poväčšine.
aj ja mam syna s kuchynkou 🙂 a dceru bez kuchynky 🙂 kazdemu co lubi a chlapi su aki vyborni kuchari 🙂
Najznámejší šefkuchári sú predsa muži😁
Ja som bezne chodila do skolky posediet a chalani sa hrali s kuchynkami uplne rovnako ako dievcata :D nie je na tom nic vlastne. Jedine neinvestovala by som tolko do toho druhykrat, ja som malej kupila kidcraft kuchynku a stoji mi par rokov v chodbe, vyuzviala sa skor ako skrina na hracky a nálepkovačka.. Hrala sa s nou velmi malo..
aj nasi sa hrali s kuchynkou, mali ku tomu servirovaci stolik (predavam) a hrali sa velmi dlho...aj kamarati na navsteve - chlapci aj dievcatka 🙂
nášmu doniesol ježiško pracovný stolík, a on sa hral na tom, že je to kuchynka 😀 😀 takže áno, kúpila by som im teraz už namiesto toho kuchynku
Náš ma 2roky a 8 mesiacov a kuchynku dostane tento rok od Ježiška...
@andrea_1212 V živote nikdy by som chlapcovi kuchynku nekúpila. Ja syna vediem ku tomu, aby bol chlapec. Autá, šróbováky, atď. Viete, v podvedomí všetky matky, ktoré kupujú dievčenské hračky chapcom, si tak spĺňajú sen o dievčatku. V PODVEDOMÍ. Poznám matky, ktoré toto robia. Ich synovia sú také bábiky. Jeden je už takmer dospelý a orientuje sa na chlapcov. No to je zovšeobecnené. Akou cestou sa deti vyberú, je ich vec. Ja chcem urobiť všetko pre to, aby dcéra bola dievčenská, chlapec chlapcom.
@asia83 ahoj ja s tvojim názorom nesúhlasím napr nás si sám povedal co chce od Ježiška... Kuchynku lebo chce variť, vŕtačku lebo chce opravovať a lego duplo bager... Ono myslím ze kuchynka je aj pre dievča aj pre chlapca ved to je hračka pre aj aj nie ako napr bábika, autíčko to sa hodi len pre dané pohlavie...
@asia83 tuto tvoju odpoved by som hned nahlasila, keby tu admini mali tlacitko, ze nahlaste nevhodny komentar - dovod rodove stereotypy.
Kvoli takymto zenam nemaju dievcata ambicie pracovat vo vede, IT, vyvoji atd., lebo mamicka ich podporuje jedine v tom, aby rodili a stali v kuchyni...
4r synovec dostane teraz pod stromček. 🤷
@asia83 varenie nie je len pre ženy... 🙈
@asia83 žasnem z tvojho názoru. Najprv som si myslela, že si robíš srandu. Čo je na varení ženské? Väčšina kuchárov a šéfkuchárov v reštauráciách sú muži. Považuješ ich za divných, teplých alebo si myslíš, že im matky nekupovali dostatok autíčiek?
Či ty si vyslovene toho názoru, že žena je akurát tak slepica s malým mozočkom a má iba rodiť deti, variť, upratovať a obskakovať okolo muža? A muž je ten "pán", ktorý ani nevarí, neupratuje, nestará sa o deti?
Moj syn sa od 2 rokov hra najradšej na varenie(bude mat 4). Ako 2 - ročný dostal kutilsky stolík so srobovakmi, hneď ich demontoval a začal “variť”, odvtedy to trvá, baví ho byt pri mne, keď varím, alebo sa sám hra s mojimi hrncami na peci, v košíku nosí platne, s ktorými aj spáva. Každé dieťa baví niečo iné, keby sa mu páčili bábiky, kľudne by som mu aj tie kúpila...
Ak ju chce tak mu ju kludne kup.dcerka nastupila do skolky kde sa prvy mesiac hrala iba s autickami a vlacikmi a chlapci boli nonstop strceni v kuchynke a vozili babiky a prezliekali.ucitelka hovorila ze to je tak kazdy rok u malakov.je im to vzacne lebo su okukani auticok a srobovakov..minule som bola v draciku chlapcek asi trojrocny tatinko mu hovori odfotime jeziskovi co prinesie pod stromcek on oci uprete na spievajucu Elzu ze ta je krasna tu si prosim otec zhrozeny ze nie pod k autickam a autodraham a maly dokola on chce Elzu on chce Elzu iba Elzu a nic ine.tak mi ho bolo luto ked ho nasilu odtial tahal prec..ja som sa tiez hrala najradsej s Tatrou na piesku a moj brat sa v bielych cipkovanych šatkách pred zrkadlom vykrúcal.nepoznacilo nas to ani jedneho..tieto nazory ze dievcatam ruzova a chlapcom auticka su predpotopne moja dcera od roka neznasa ruzovu farbu prevazne skovi po ciernej a sivej babiku nikdy v ruke nedrzala jedine co ju tak vyhodila z karicky ked ju dostala a napchala si do nej lego.. Deti maju neskutocnu predstavivost z kuchynky moze byt chvilku obchod aj pult s naradim.pripadne garaz pre auta..ak ho bavit nebude moze sa vam este narodit dievcatko alebo ju predas..a na 100% som si ista ze sa pohras aj ty 😉
@asia83 si robis srandu, vsak? lebo ten tvoj prispevok vazne ani nemozes mysliet... Jedine, ze si sa nejako teleportovala .. hm. co ja viem, napriklad z 19.storocia..
Este kuchynka neurobila z chlapca zozenstileho muza.. 😀 😀
Pozri si nazor psychologov na danu temu a potom si radsej nabuduce sadni na prsty, ako mas taketo bludy sirit..
Nas dostal tu z lidla min rok na vianoce, to mal 2 aj stvrt nie je dna co by sa s nou nehral! Ta z lidla ma aj vela funkcii, svieti, vrci... Odporucam. Tento rok mu starki daju k nej kavovar. Mixer uz ma
@andrea_1212 Ahoj, tak vitaj na koníku. 😊
Ja som synovi kupovala kuchynku na 2. narodeniny. Hrával sa s ňou pomerne často, mal ju rád. Už si nespomínam, do akého veku ho bavila, ale 2-3 roky určite. A mal aj práčku!
Neuznávam delenie hračiek na chlapčenské a dievčenské. Môj syn sa síce s bábikami nehral, ale ak by ho bavili, pokojne by som mu kúpila. Rovnako, ako dievčatku (ak by som nejaké mala) auto, ak by po ňom túžilo.
Preco nie, moj syn zas rad pomaha v realnej kuchyni, nema ani dva r. a uz mieša, sype mi koreniny pod dohladom... Spolu rozbijame vajicka....
@asia83 nie,predstav si že tak to nefunguje.ja mám syna, vždy som chcela LEN syna/synov, takže žiadne kompenzovanie si niečoho.syn sa hrá s kuchynkou,kavovarom,zehli... A je zároveň maniak na autá.inak napadá ma, že keď som sa ja ako dievčatko hrávala s autíčkami a teraz šoférujem a dokonca kosim😱 tak som muzatka?🤣
mam chalanov , a mladsi mal kuchynku, aj v skolke sa s nou hral ... dokonca mal aj pracku 😀 kupovali sme extra do kuchynky