Ktorý z týchto bicyklov je najlepší pre 9 ročného chlapca?

angel22
7. mar 2014

Prosim o radu, ktory z tychto by bol vhodnejsi pre 9 rocneho chlapca. Prosim neriesit cenu, linky som dala len kvoli foto a popisu.
1. http://www.rajbicyklov.sk/raj-bicyklov-sk/eshop...
2. http://www.ctm.sk/model/kids/benny/
3. http://www.ctm.sk/model/kids/rocky/
Dakujem

stary_ujco
7. mar 2014

Za mna CTM Rocky:
Preco:
- Vedora je uplne najlacnejsi srot, kde za par eur nizsiu cenu dostavas uplne najzakladnejsie komponenty. Priplatkom tych zopar drobnych dostanes o tretinu lepsi stroj. Navyse vyzera otrasne nemoderne ako z roku 1998.
CTM Benny: na 9 rocneho chlapca zbytocny priplatok za kotucove brzdy (viem, je to teraz cool a moderne, ale na tych povedzme 40 kil vahy su uplne postacujuce V brzdy). Navyse sa to lahko servisuje a zvladne to aj polosikovny otecko alebo sused. S kotucmi je vecsia ostara a aj naklady su vyssie. Benny je tazky, ma vyse 14 kil, co je na male dieta hodne.
Preco CTM Rocky: CTM je slovenska znacka, snazia sa z bicyklov vydolovat co najviac za rozumny peniaz a nepreplacas za logo svetoveho vyrobcu. Za dany peniaz relativne schopny detsky bicykel, ktory nejaky ten rok vydrzi, ale nesmies zabudnut na pravidelny servis a kontroly. Najme ta lacna vidlica bude nachylna na poruchy a opotrebovanie, takze pravidelne kontrolovat a davat precistit a namazat. Pozitivom rockyho je aktualne moderny dizajn "enduro" bicykla so znizenou hornou trubkou pod sedlom, co oceni aj nizsie dieta pri nastupovani a mlady pan si aspon neponici ustrojenstvo pri pripadnej nehode, ked doskoci na zem obkrocmo.

stanislavao
7. mar 2014

my sme kupovali synovi bicykel vlani, ma 9 rokov. stal 170e. tieto bicykle su riadne drahe a podla mna zbytocne. urcite najdete taketo nieco podobne za rozumnejsiu cenu.

aspro
13. mar 2014

Ja som skor za CTM. A co tak nieco z Ciech? - http://www.vitalitsport.sk/produkty/...-spider-...

damoska
12. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ja som za značku Frog. Su odľahčené a dalo by sa povedať že aj bezpečné

beky1813
12. jún 2018

@damoska ty mas nejaku uchylku obnovovat temy? 😂

julinka29
1. aug 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

ked už sa tu bavime o bicykloch, ktorý horský bicykel je najlepší pre dospelých? Velmi sa mi pači značka CTM ROCKER COMP, mate ho niekto doma? AKo sa na nom jazdi a na kolko vás vyšiel?

essenceee
9. mar 2020

s detskym bicyklom Rascal mate nejake skusenosti? Chcem eho kupit detom a bol nam doporučeny ako lahky bicyklik pre ,,male,, deti. Tak premyšlame, či ho kupit