Ahojte baby. Prosím vás pekne ! 🙏 rozhodujem sa medzi trojkolkou Zopa CitiGO alebo Kinderkraft Aveo. Ide mi hlavne o to , aby cestou von nehrkotala ako hrkálka 😀 tie ktoré máte skúsenosť , napíšte mi prosím ako ste boli spokojné z jednou z týchto trojkoliek. Moc mi to pomôže pri výbere 🙏🙏🙏 Ďakujem !!!
@veronikaa1998 no my tiež veru nemáme pekne cesty , same kamienky a kade čo teraz ešte po zime a neviem , mne to strašne prekáža keď idem a niečo hrkotá , potom mam taky pocit akoby sa namňa každy pozeral 😅😅 proste sa tak necitím dobre. A ty keby si si mala vybrať len jednu z ních tak aku by si zvolila ? No to som si všimla aj ja , skoda toho držiaku veru na kávu 🤭😀
@veronikaa1998 a prosím ťa , ktorá sa ti zdá byť taka pevná robutnejšia ??
Ani jednu🙈tieto trojkolky su len nahradou za kocik inak mad neprakticke. Tym ze su pedale na kolese sa to dost tazko pedaluje. Za mna vyhodene peniaze
@mackove určite zopa.
Ahoj. 🙃🙃 mám doma zopu aj kinderkraft 😄. Som spokojná s jednou aj s druhou značkou, ale kinderkraft o trošku viac hrkota ale nie je to nič hrozné. Ak máte pekne rovne cesty, čo my máme len sa tu ešte stávajú domy a všade sú kamienky, tak úplne postačí kinderkraft. Ale ak máte dedinské cesty 🙈😄 tak radšej zopa. Ale pre mňa veľké plus u kinderkraft ma držiak na pohár čo zopa nemá. 😄