Ahojte, mame odrazadlo resp rolocykel Lena, dostali sme, ale na nase rozbite chodniky uplne nevhodne. Dcera ma cerstvo 2roky, poradite nejake vhodne? Budeme kupovat najskor online, tak nech neslapneme vedla. Dakujem
@janka_266 ale asi pre vacsie dieta ci? Nasa ma cerstve 2r a este asi nevie tak udrzat rovnovahu na 2 kolesach
First bike. To odrazadlo prežilo tankodróm
@pribinak ale asi tiez u vacsieho dietata ako cerstva 2rocacka ci?
Kúpiš adaptér a stiahneš sedanku. Syn ho dostal na 2. narodky. Jazdil na nom ešte ako 5 ročný
Za 3 don na nom lietal sko drak
toto píšu, že je od 1,5 roka. môj na ňom začal seriózne jazdiť ,mesiac pred 2. narodeninami, ale len preto, že bol menší a nedočiahol na zem riadne. rovnováhu trénoval pár dní po pár min. na to prídu rýchlo deti
@pribinak a rovnovaha a brzdenie? Naucil sa to v 2r na tomto firstbike-u ci uz poznal predtym? Pytam sa preto, lebo nasa este aj so 4kolesovym odrazadlom ked sedi je schopna sa vyklopit, staci fajnejsi vymol na chodniku 😀 take cykloodrazadlo mame podedene, znacka ktovieaka
@janka_266 ok dakujem. Pozeram ze yedoo aj first bike su vlastne podobne principy jazdenia.
Pozri Puky
First bike jazdi vyborne, do 2 rokov mal Funny wheels ale to na zly teren az tak nie je, od 2 jazdi na First Biku a tam je jedno ci chodnik, trava, kamene…
Naučil sa first bike, krásne držal rovnováhu, na bike potom vôbec nepotreboval pomocné koliecka
Jazdil chodníky tráva piesok les, má aj brzdu, ale tu sa naučil používať až keď bol väčší
Malé deri brzdia nožičkami
V predu mal košík a 100 aút v nom
3 kolesove bolo funny wheels super. Lahke, spratne, da sa prerobit na 2 kolesa, ale to nasi nechceli. Vozili sa možno do 2,5 na nom. Ale nasi neboli nejaki pretekari, az neskor ich to chytilo. FW Nie je uplne na teren, ale to asi z 3kolesovych ziadne nebude uz take. Pozri mozno len bazarove ked uz, na dlho ho nebudete mat určite. Ale je lepšie nez 4 kolesove, ak na takom chodi doteraz. Cykloodrazadlo zalezi ci by ju to uz chytilo..nemate od koho pozicat na skúsenie? Tam pozerajte asi hlavne na vahu, nech nie je moc ťažké. Ak mate decathlon blízko, pozrite, mali sme a bolo fajn
@pribinak ok, tak to som rada. Skusime jej dat to podedene, nenapadlo mi ze uz by mohla aj na nom skusat 😀 vdaka za rady ☺️
@pralinka86 ano decathlon mame blizko, uz tam cosi aj chytala do ruk bolo jej velke, bolo to ale 2m dozadu. Mame aj cykloodtazadlo podobne tomu firstbikeu, tak vyskusame. Funnywheels vyzera super, ale teraz kupovat sa nam to uz neoplati kedze ma 2r a ten teren u nas je aky je…
aj ja odporúčam firstbike. Je ľahké, sedadlo sa veľmi ľahko nastavuje a je prakticky nezničiteľné. Kupovala som ho v roku 2013 na 2. narodeniny prvorodeného syna, potom na ňom jazdil mladší syn a doteraz to odrážadlo využívajú deti z rodiny, takže je v prevádzke non-stop už takmer 11 rokov a okrem vyblednutia mu nič nie je.
@janocka wau super, dakujem, takto by mali veci vyrabat, aby vydrzali ☺️
Ja som tiež chcela kúpiť firstbike a nakoniec som kúpila na stránke mojeodrazadlo.sk
Je od 18mes., podľa mňa kvalitné a krásne. Vieš si ho všelijako farebne nakobinovat. My máme s menom 😇. Kamoška mi to poradila , jej syn ho má už dávno a sú tiež velmi spokojný...a je asi o polovicu lacnejšie 🙃.
@lia2022 cena je super. Len skoda ze je bez brzdy, pisu ze sluzi do 5 r tak to uz by sme s brzdou ☺️
yedoo you too za mňa super