Ktoré odrážadlo je najlepšie pre 2-ročného chlapca?

21. mar 2023

Ahojte, vedeli by ste odporucit podla vas najlepsie odrazadlo pre 2 rocneho chlapca? Viem, ze nema byt siroke, ale ani prilis uzke, a ma mat 3 kolesa.

Vy mate ake? Dakujem!

animus
21. mar 2023

Pripnem sa 📌

anonymous87
21. mar 2023

My mame funny wheels a za mna (a teda aj za syna) je to top. Bez neho ani na krok

thereisabear
21. mar 2023

Tiež hlasujem za funny wheels.

x_mery_x
21. mar 2023

Od 1,5r isiel na cykloodrazadle od 3r jazdi na bicykli od 1roka mal mini odrazadlo

maciatkoe
21. mar 2023

Funny wheels aj my mame. Je paradne. Ale uz 2 rocnemu, ako sa autorka pyta by som ho nekupovala. My ho tiez budeme mat do max 2,5 roka a kupime cyklo odrazadlo.

malebiele
21. mar 2023

presne tak ako pise mamicka vyssie, funny wheels mozno do 2r, samozrejme podla vysky dietata ale nam uz v 2r bolo male, my sme v 2r kupovali uz Stiga Runracer C12

kallanchoe
21. mar 2023

Moji 2 ročny chlapci obaja jazdili na normálnom cyklo odrážadle...česká značka yedoo.... sú jedne z najnižších ...a prvý bol pindur maličký....
Do tých dvoch rokov max jazdili na klasickej plastovej motorke...

autor
21. mar 2023

Dakzjem krasne! Ako citam, funny wheels je mozne dat aj na 2 kolesa, a aj zvacsit trosku. U nas ide o to, ze iba zacina s odrazadlami. 😅 Doteraz sa bal. Toto leto snad vydrzi s tymto.

A kolesa su gumene? Ci plastove?

nwnw
21. mar 2023

Moji este pred 2. Narodeninami jazdili ma tomto https://www.decathlon.sk/p/145240-32098_detske-...

zenulkaaa
21. mar 2023

Aj náš v 2.rokoch iba zacinal s odrazadlami. A hned smevybrali cykloodrazadlo Puky. Zozaciatku sa trosku bal, ale chcelo to len par dni treningu a tak na nom jazdil. Do 5. Rokov ho mal. Uzasne bolo a nechcel sa ho vzdat, aj ked mu uz bolo male

anonymous87
21. mar 2023

Moj ma 3 za mesiac a uplne v pohode na nom jazdi 🤷‍♀️

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz