Ahojte, my sme pouzivali tu klasicku motorku a autickove odrazadlo. A vsimla som si, ze syn 2 rocny mi sem tam dava dovnutra nohy pri chodzi. 🫠 Ako mu pomoct? Samozrejme na tie 2 odrazadla uz nebudem pustat.... Kolobezku ale moze? Dakujem
Kolobezka je este horsia. Dieta preferuje len jednu nohu, s ktorou sa odraza. Pohybovy aparat a svalstvo sa nerozvija rovnomerne.
@beata_k ale ked strieda hadam je to fajn na kondicku... Preto som ju kupovali 🥲
A strieda rovnomerne? Zvacsa nie
@beata_k este ho nepouzivam intenzivne
za mna spicky do vnutra nie su spôsobené odrazadlom, to by vsetky deti mali krive nohy... dcera dava roky spicky dovnutra a je to sposobene vpadnutymi clenkami
Dvojkolesove je ok.. napr Kokua
Najdi si na fb fyziomamu tam mas aj fotky ktore su zle.
Vsetky tie siroke plastaky co vidis na kazdom ihrisku-siroko roztiahnuta panva klby,zle ohnute kolena clenky atd. Najlepsie ako pisu baby cykloodrazadlo vde kolieska tenka tycka.
Vbacanie noh moze mat kvoli valgoznym kolenam ,cez padnute clenky az po hypotoniu,zajdi k fyzio a uvidis🙂
skodlive moze byt kazde odrazadlo, ak sa pouziva pravidelne a deticky nie su vo fyzio pozicii. Tie sirsie bohuzial neprospievaju. Ale zalezi napriklad aj kolko uz dietatko chodi, atd. Zase obcasne prevezenie neublizi, ale v jeho veku uz urcite cyklo