Ahojte,chceme kupit dcerke odrazadlo a potrebujem nejake tipy,ktore su dobre,ktore sa oplati kupit.Viem ze najlepsie su asi Strider a Puky,ale som zvedava aj na ostatne znacky.Dakujem
Podla mna to je uplneeee jedno. Mali sme obycajne, do 30€ stalo, a prezilo obe deti, mladsi na nom stale jazdi. Master Poke sa vola. Sedadlo sa da dat najnizsie na 30cm, co bolo najmenej na trhu za normalnu sumu.
first bikie
@kuravesele Strider sa da dat uz na 28cm
Pozri este moje odrazadlo od abenys, je to kopia strider, ale osobnu skusenost nemam. My mame uz 6rokov strider (jeden a ten isty) 🙂
Ahoj, užitočný článok o odrážadlách je tu: www.toyeto.sk/blog/post/ako-vybrat-odrazadlo-9-...
Prípadne ešte prehľad podľa značiek www.toyeto.sk/blog/post/predstavujeme-odrazadla/
Vo Vnímavých hračkách - teraz TOYETO - sa dajú porovnať, prípadne aj odskúšať. Záleží od toho, pre aké dieťa - aký vek, výška. Pre úplne najmenších začiatočníkov je lepšie vybrať stabilnejšiu štvorkolku, prípadne trojkolku Kazam mini- dve kolieska vpredu, jedno vzadu, aby nezavadzalo pri odrážaní, alebo dvojkolesové cykloodrážadlo. Strider je super značka, ich filozofia je že ak vie dieťa chodiť, vie aj jazdiť a osobne mám super skúsenosť s týmto odrážadlom. Používali ho obe deti a vedeli sa bicyklovať na pedálovom bicykli bez pomocných koliesok už keď mali 2,5 roka. Ak chceš trošku ušetriť pri nákupe, tu je link na 10% zľavu pri prvom nákupe ;) https://www.toyeto.sk/?awraf=26F8B9D45BDCFA0407039
Mame firstbike aj puky (obe z druhej ruky). Syn preferuje puky, lepsie sa mu na nom jazdi a ked ide dole kopcom, vylozi si nohy a vezie sa. Na first bike mu vadi sedacka. Ked na nom odmietne ist, da sa velmi lahko niest. Puky je o poznanie tazsie, ale z neho nikdy nezosadol.
Vyhody odrazadla - paradna rovnovaha nielen na bicykel ale uz dava s prehladom aj klasicku kolobezku (4r.)
velmi dobre su Early rider a Frog. Sedačky sa daju nastavit a su velmi lahučke. Detom sa s nimi dobre manipuluje . Tieto značky sa daju kupit tzv. všade
Zalezi aj, pre ake dieta to chces. Pre mensie prave chodit zacinajuce dieta je asi lepsie ine odrazadlo, ako pre aktivneho chodca...