Milé mamičky,poradte mi prosím Vás. Chceme dcérke kúpiť trojkolku len nevieme sa rozhodnúť ktorá je lepšia.
Máte niektorá s týmito skúsenosti?
- Trojkolka Elizabeth ružová (Smart Trike) alebo Trojkolka Body - ružová (Injusa) a nakoniec táto Trojkolka Leonardo Deluxe 3v1 ružová
nesuhlasim, my sme mali tiez taku trojkolku a uplne super, maly sa stale na tom v lete vozil..jedine,co by som vytkla,ze tie kolieska sramotia..
máme smart trike a je super....ani pedale vpredu nevadili
My mame cerveny smart trike a je v pohode... sice som sa pojedovala pri rozkladani akurat vcera, ked som to prerabala na obyc.trojkolku, ale moja chyba🙂)) mala je vysoka na pedale v pohode dotiahne, pedalovat vie tam 1-2x este to je ale novinka... kupovali sme ju tak ze sme nabehli do obchodu a vyskusali 🙂))
My mame smrt trike ale bez tej striesky v tejto farbe a nadmieru spokojnost.
Ja mam Smart trike aj koliecka ma a pouzivame od mala a spokojnost obrovska! Odporucam v lete mi nechcela na kocar len stale na trojkolku.
Ak planujes dieta len vozit v tej trojkolke, tak je to podla mna jedno. No ak budes chciet, aby sa dieta naucilo na nej aj samo jazdit, hladaj s pedalmi kolmo na zem a nie na prednom kolese. Zle sa detom na takych jazdi, i dospely ma vacsiu silu nadol a nie dopredu, nieto este dieta. Hovorim z vlastnej skusenosti. Starsia nevedela na takejto trojkolke pedalovat vobec, kupili sme maly bicykel a behol chvilky pekne slapala.
nemaju tie trojkolky smart male sedadla ?lebo tak sa mi zda napriklad oproti chipolino sa mi zda ze ta ma ovela väcsie
Odporúčam Smart Trike ZOO - gumené kolieska, nehrkoce, máme skladom všetky farby a teraz aj v akcii: Alebo potom drahšiu, ale ozaj kvalitnú od PUKY
Ahojte, mam otazku. Ma sa rukovat otacat do stran na Smart Trike Dream 4 v 1? Dakujem 🙂
vsetky ktore maju pedale na prednom kolese su zle, deti na tom nechcu jazdit, je velmi tazke na tom rozbehnut sa, boli z toho chrbat
kup trojkolku s normalnym prevodom