Ktorá hlava na česanie je najlepšia pre 4 rocné dievčatko?

breslerka
21. jan 2013

Ahojte, chcela by som dcerke k narodeninam kupit hlavu na cesanie, ale bojim sa, ci sa budu tie vlasy dobre dat cesat, teda rozcesat, ci hlava bude stabilna a pod......nemam cas chodit po obchodoch, kedze mam rocne babatko. Teraz sa hra sa mojou starou babikou, ale tie vlasy nejdu uplne rozcesat a hladam daco, co pojde lahko.

eeffka
21. jan 2013

@breslerka mamina 😀 😀 😀

hlava je na figu, musis si ju drzat nohami aby ti nelietala, mame Barbie, je na prd
a tie vlasy nerozceses uplne ako zive, furt je to len umelina, a ta sa casom schlpi

gretka2
21. jan 2013

Hladaj radsej taku, ktora ma trochu redsie a rovne vlasky. My mame taku s hustymi vlasmi, a je to dost zle. Su vlnite a hrozne huste. Vcera som ju akurat cesala, a nastriekala som jej vlasy tym rozcesavacim sprejom, co mam pre dcerku. Tak sa to nejako dalo rozcesat.

breslerka
autor
29. jan 2013

@eeffka
@gretka2
Diky baby, aj som sa obavala, ze tie vlasy nic moc, tak teraz fakt neviem.....netusim ani, ktora ma redsie vlasy, ale ste zlate, ze ste poradili

sirinka
29. jan 2013

@breslerka hocijaku, nase maju tri rozne, kazda ma inu hustotu vlasov, na hranie su v pohode, hlavne vlasky dobre drzia v tej hlave a nevytrhavaju sa, pre male dievcatko na hranie stacia....

breslerka
autor
29. jan 2013

mne sa pozdava tato

http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...

..ale to len podla obrazku a popisu...

denisafono
29. jan 2013

@breslerka skus pozriet profesionalne cvicne hlavy pre kadernikov, nie su sice babikovske ale urcite nieco vydrzia ked na nich cvicia ziaci-kadernici. Ja chodim do kadernictva kde chodia na prax buduce kadernicky a maju ich tam, daju sa pripnut na stol pomocou adaptera, maju vacsinou ludske vlasy-daju sa umyvat,natacat,cesat......

sirinka
29. jan 2013

@breslerka aj tu mame a ta ma najhustejsie vlasy

breslerka
autor
29. jan 2013

@sirinka ...aha...a ako sa jej daju rozcesat?a je teda dobra ta hlava?....neviem, ci bude aj pre 4 rocnu...

@denisafono ..zaujimaveee....o tomto som nikdy nepocula, len ci to nie je zbytocne drahe

denisafono
29. jan 2013

@breslerka da sa kupit uz od 40eur, ta z ebay-u co pisala irriss tiez vychadza okolo 40e. zistim co by to stalo keby to objednala majsterka kadernicok-je to kolegyna mojej mamulienky, lebo to zaujima aj mna, tiez by som taku chcela lebo rada robim ucesy a nemam na com skusat moju fantaziu. napisem ti potom do IP.

sirinka
29. jan 2013

@breslerka tazko, najlepsie to ide tej, co ma vlasy rovne
My mame este tuto
http://www.zlacnene.sk/detail/cesacia-hlava-677...

breslerka
autor
29. jan 2013

@sirinka ...a ta je dobra?

breslerka
autor
29. jan 2013

@denisafono ..super, si zlata, dakujem

irriss
29. jan 2013

@denisafono
super napad. 🙂 🙂 🙂 .ale vis, ze mne osobne by to mozna vadilo,kdyby si moje dite takto hralo se "zivyma vlasama"?
Ja vim, jsou hygenicky osetrene..ale mela bych zvlastni pocit..mozna jde jen o muj pocit...

sirinka
29. jan 2013

@breslerka ta je trosku mensia a vlasy sa lahsie cesu

breslerka
autor
29. jan 2013

@sirinka ..dakujem, ja by som asi mala tendenciukupittuprvu s tymi hustymi vlasmi, isto by som nadavala 😉