Kto má takýto odrážací traktor?

babajaga
12. okt 2012

Zienky,maly bude mat vo februari 2 roky...miluje auta....ma niekolko odrazadiel,motoriek...rozmyslam nad tymto este...chcela by som na vianoce...mate ho niektora?Slapaci traktor som rozmyslala,ale on to este neutiahne..este je maly....ak ho niektora mate,staci?alebo uz kupit slapaci....diky za rady.

bibistec
12. okt 2012

ahoj, moja kamaratka ma pre dvojrocneho syna sliapaci a paradne na nom sliape, toto mi pride namahavejsie, ale na tvojom mieste by som skusila v obchode doniest syna tam a vyskusat, alebo od kamaratky ak niektora ma tak vyskusat, ci ho to vobec bude bavit. ja mam dcerku a nedam dopustit na cykloodrazadlo na tom sa vie vysantit az az. ale hlavne mas to kde dat? velky dvor alebo nieco? lebo do panelaku si to neviem predstavit, kazdy den vytahovat...

katy1979
12. okt 2012

Moj osobny nazor je ze sa na tom neda odrazat. Nozicky tam nemaju vobec priestor na odrazanie. Hned pod sedankou je siroky plast a kolesa. Ak mate zahradu tak este tie nakladacie slapacie bagre. Ale ak nemate bicyklove odrazadlo teda bicykel bez pedalov isla by som do toho. Ostatne potom mozes dat do kuta