aby ste vložili foto, alebo aspon povedali skúsenosti s nou?
ja mam taku tu normalnu prednu detsku sedanku. je v pohode.na dlhsie trate mi pride zadna lepsia.... na kratke vzdialenosti je to asi jedno. ja som zadnu nemala, lebo by som bicykel do vytahu nenarvala 😉
Predna sedacka je pre dieta omnoho nebezpecnejsia. Kedze na bicykli je najpravdepodobnejsi pad dopredu, alebo dopredu a nabok, je tu vysoka sanca, ze vlastnym telom dietatku ublizite, pretoze sa nanho v podstate zvalite. Urcite by som volila zadnu. Je rovnako konfortna pre dieta, pohodlnejsia pre rodica a je bezpecnejsia. Okrem ineho, dieta vpredu tazsie dycha ako dieta vzadu, pretoze sa onho "rozraza" vzduch a fuci mu to priamo do tvare..
Ja sa skor obavam pri zadnej, ze bude mavat rukami a o nieco zavadi, neviem nakolko je to pravdepodobne, no vpredu na neho vidim no na druhej strane sa asi musi zle sliapat ked mas medzi nohami sedacku, zadna je asi lepsia pre rodica. Maly ma rok a asi by sme chceli s nim chodit na bicykli, necham si poradit od predajcu. Kamaratke doporucil urcite prednu, no tak si vyber.
my mame sedacku kalsicku prednu a nemali sme s nou ziadne problemy. neviem si osobne prestavit, ze dieta mam za sebou, nevidim ho a ani ono nic nevidi, len moj chrbat.
My budeme kupovat tiez prednu. Dietatu je pohodlnejsie vpredu kedze vidi, nevymysla za chrbtom, a hlavne vodic bicykla vidi pohyb dietata a dokaze jazdu prisposobit, resp sa pripravit na pripadne vykyvy 😉 ked nevidim co mi za chrbtom dieta stvara , prudke pohyby mozu viest k padu.
Inac ked idem s dietatom na bicykli urcite nejdem tak rychlo aby som rozrazala vzduch a isla tour de france, skor taky rodinny vyletik 🙂
my mame tento typ
z vlastnej skusenosti - s prednou sedackou sa tazsie taha, ale zas lepsie vidis na dieta, mozes s nim lahsie komunikovat, ukazovat, co vidite. pri detoch ako mas ty (3 r. a 1r.) je vyhoda, ze mozes mat obe naraz na bicykli, jedno vpredu, druhe vzadu.
do zadnej sedacky mozes dat aj vacsie dieta, predne su zvycajne len do 15kg a ja som uz 92cm dieta mala problem tam vopchat... 😅
ja som velmi nechcela do predu, ale nakoniec som na naliehanie manžela kupila taku, a som veeelmi spokojna už sa bicyklujeme asi 3 tyždne.Malemu sa strasne paci, mne sa dobre s nim bicykluje, a mam ho na ociach . Myslela som si ze mi bude medzi nohami zavadzať, ale vobec nie, A vieme sa aj rozpravat, co by nebolo možne kaby bol vzadu ....
A este jedna vec : mala som v rukach aj taku do zadu. Je ale nenormalne ťažka .. to ma hlavne odradilo. Bala som sa že by mi behal "zadok" koli tomu.
A mame prednu sedačku do 22kg, aj ked vraj su predne len do 15kg, ta kovova "klasika" co mame mi je do 22kg.
A čo sa tyka bezpečia mne chlapik v bicyklovom obchod povedal, ze pri pade automaticky zachranujeme rukami dieťa, nie seba, a to je teda dosť problem ked je dieťa vzadu
no my mame cyklovozik a som spokojna
akmáte zadnu sedačku stačí prikupit zrkadlo a dietatko vidíte 🙂
Mali sme prednu, ale povozili sme sa v nej kratko, uz v dvoch rokoch sme museli vymenit, lebo malu sme tam sice dostali bez problemov, ale priatel sa uz cez nu velmi nepohodlne a s tazkostami drzal riadidiel, doslova mu zavadzala...kupili sme zadnu a je urcite lepsia, diatatko v nej vidi, ved nema problem otocit hlavku napravo a nalavo a aspon nevychyta vsetky musky do tvare, urcite by som uz tu prednu nekupovala, je to podla mna investicia nakratko a zbytocne prerobite, kedze budete aj tak coskoro menit za zadnu... 😉
Ja som mal len prednu sedacku a bol som s nou velmi spokojny.
Teraz uz mam vnucku a odporucam zas len prednu.
Dieta v zadu nemas ako kontrolovat a ani ako komunikovat.
A ak je sikovnejsie moze sa stat ze si odopne popruhy a............
Ak dokupis zrkadlo mas sancu vidiet tak akurat nohy.
my sme mali, bola presne taká istá ako tá zadná len v menšom vydaní 🙂
Ja som bola spokojná, malý tiež nakoľko všetko pekne videl, pekne sa držal a nevymýšlal, a ja som ho mala pod kontrolou a v podstate som ho mojim telom chránila.