Korčule pre trojročné dieťa

mirdze
6. jan 2022

Milujem inline, zavodime so synom (on na mega rychlom odrazadle), ma kondicku, bavi ho to, je sportovo zalozeny a tak zvazujem uz skusim korculky. Najlepsie nastavitelne 28/29-32, uplne top 2v1- je to dobry napad? Lebo sa mi zda ze topanka u nich je taka mohutnejsia...Viem ze najlepsie je zajst do obchodu a vyskusat, no u nas by to skoncilo u cisla 1, drobec neznasa skusat topanky. Ake maju vasi, kedy zacinali, pripadne ak posuvate v dobrom stave hlasim sa 😊

pribinak
6. jan 2022

@mirdze 2 v 1 je za mna totálna blbosť

mirdze
autor
6. jan 2022

preco dik

mirdze
autor
6. jan 2022

Nemyslela som len ze ake maju vasi 2v1, vo vseobecnosti ake korcule maju dakujem

pribinak
6. jan 2022

@mirdze haraburda

mirdze
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patka06
6. jan 2022

2v1 sú ok, pokiaľ ich nepoužíva na vrcholové korčuľovanie. Nemá zmysel kupovať dvoje, topánka rovnaká len meníš kolieska a nože.
Mali sme Worker, boli sme spokojní rodičia aj dcéra, ktorá v nich korčuľovala
https://www.insportline.sk/6734/korcule-2v1-wor...

solemami
6. jan 2022

nase deti maju nastavitelne korcule. nemala by som na to aby som im vsetkym kupovala kazdy rok nove a ucel to splni aj tak.

mirdze
autor
6. jan 2022

@solemami aka znacka a kedy zacinali?

lelicav
6. jan 2022

@mirdze 2v1 sa nám osvedčili. Nám vydržali pre dve deti a to boli používané aj na ľad aj inline. Po prvých sme kúpili tie iste druhu veľkosť. Boli posuvne - 4 veľkosti v jedinom. Šetrí to priestor s my sme s dvoma pármi vydržali niekoľko rokov, keďže pokryli spolu 8 veľkosti.Mali sme Worker z Insportline.

mirdze
autor
6. jan 2022

@lelicav aj 2v1 su velkostne posuvne? Fiha to som nevedela

lelicav
6. jan 2022

@mirdze áno. Tie naše sú.

patka06
6. jan 2022

@mirdze áno pozri link čo som poslala

XS (29-32)
S (33-36)
M (37-40)
L (40-43)

mirdze
autor
6. jan 2022

No to je super ze aj 2v1 su nastavitelne a nehrkocu kolieska spica po case? V predoslom clanku ci 2v1 odporucaju spominali

patka06
6. jan 2022

@mirdze kolieska stačilo premazať ak išli ťažšie, boli gumené takže nehrkotali vôbec
Jedny používala dcéra 3 roky a potom sme menili
Neskôr sme dokupovali brzdu, lebo ju zodrala, ale to je vymeniteľná maličkosť.

mirdze
autor
6. jan 2022

@patka06 tak myslim ze nehrkocu ci srubiky drzia kolieska/noz. A pozeram ze tie worker nie su cele snurovacie, klipsna drzi dobre nohu?

mirdze
autor
6. jan 2022

@patka06
@lelicav baby a este sa opytam, po roztiahnuti topanka nie je dlhsia ako noz/kolieska? Este na to ma upozornovali neodporucajuci

patka06
6. jan 2022

@mirdze topánka nie je dlhšia, ani keď je na maxime, je tam dostatočná rezerva
Nohu držali dobre, klipsy sú pevné a držali nohu bez problémov aj po 3 rokoch používania
Ak kúpiš kvalitné, nie nejaké z Tesca, nemáš sa čoho obávať

solemami
7. jan 2022

@mirdze nase deti su uz starsie a nebyvam v europe. takze asi nepomozem
ale myslela som len tie obycajne kolieskove korcule. take na prepinanie na lad sme nemali.

lelicav
8. jan 2022

@mirdze Nie. Určite nie. Značka, ktorú som spomínala sa nám naozaj osvedčila. Za tie roky sa nám nič nezlomilo.O kolieska aj nože sme sa samozrejme starali, ale plastové časti boli pevne.Kombinovane zapínanie šnúrky+ klip držalo dobre a dali sa prispôsobiť nohe.Ešte sme ich dokonca v pohode predali ďalej.