Milujem inline, zavodime so synom (on na mega rychlom odrazadle), ma kondicku, bavi ho to, je sportovo zalozeny a tak zvazujem uz skusim korculky. Najlepsie nastavitelne 28/29-32, uplne top 2v1- je to dobry napad? Lebo sa mi zda ze topanka u nich je taka mohutnejsia...Viem ze najlepsie je zajst do obchodu a vyskusat, no u nas by to skoncilo u cisla 1, drobec neznasa skusat topanky. Ake maju vasi, kedy zacinali, pripadne ak posuvate v dobrom stave hlasim sa 😊
preco dik
Nemyslela som len ze ake maju vasi 2v1, vo vseobecnosti ake korcule maju dakujem
2v1 sú ok, pokiaľ ich nepoužíva na vrcholové korčuľovanie. Nemá zmysel kupovať dvoje, topánka rovnaká len meníš kolieska a nože.
Mali sme Worker, boli sme spokojní rodičia aj dcéra, ktorá v nich korčuľovala
https://www.insportline.sk/6734/korcule-2v1-wor...
nase deti maju nastavitelne korcule. nemala by som na to aby som im vsetkym kupovala kazdy rok nove a ucel to splni aj tak.
@mirdze 2v1 sa nám osvedčili. Nám vydržali pre dve deti a to boli používané aj na ľad aj inline. Po prvých sme kúpili tie iste druhu veľkosť. Boli posuvne - 4 veľkosti v jedinom. Šetrí to priestor s my sme s dvoma pármi vydržali niekoľko rokov, keďže pokryli spolu 8 veľkosti.Mali sme Worker z Insportline.
No to je super ze aj 2v1 su nastavitelne a nehrkocu kolieska spica po case? V predoslom clanku ci 2v1 odporucaju spominali
@mirdze Nie. Určite nie. Značka, ktorú som spomínala sa nám naozaj osvedčila. Za tie roky sa nám nič nezlomilo.O kolieska aj nože sme sa samozrejme starali, ale plastové časti boli pevne.Kombinovane zapínanie šnúrky+ klip držalo dobre a dali sa prispôsobiť nohe.Ešte sme ich dokonca v pohode predali ďalej.
@mirdze 2 v 1 je za mna totálna blbosť