Ahojte, prosím, aké korčule majú vaše deti? Dcéra má veľkosť nohy cca 25 alebo teda 15,5cm dĺžka a neviem také malé korčule nájsť. Momentálne by som chcela kolieskové, ale najlepšie by boli aj na ľad. Za rady ďakujem.
Hladaj 2v1, celorocne vyuzitie, kludne 26-29, vyuzije aj 3 roky po sebe.
Kolieskové sme kúpili z dexathlonu také nastavovacie, sú od 26-ky, ale povedala som si, že na tých pár razov ( bola už v podstate jeseň) stačí kým sa naučí a potom kúpime poriadne.
Na ľad som zohnala bauer z bazošu, stáli asi 25 eur a stav ako nové, chlapček ich mal asi 3x predtým. To nám aj tréner pochválil, že na ľad treba poriadne, žiadne nastavovačky a pod., aby dobre držali nôžku.
Ahoj, my mame tieto 2v1, nasa mala ma velkostne nohu ako tvoja, 26 su ok. Vsetky nase deti mali rastuce korcule, je to inveaticia na 3 roky. V bazari som ale nenasla 2v1, len kolieskové, tak kuk:
Nove: https://www.modrykonik.sk/market/kolieskove-kor...
Použité :
Ak sa tu opakujem moj prispevok, ospravedlnujem sa za spam. Zrejme nejaka chyba v systeme MK. Svoje prispevky si nevidim, tak som opakovane poslala 3 rozne odpovede. 😅
Z Decathlonu, rozťahovacie na veľkosti 25-27. Nie je to žiadna špeciálna kvalita, ale boli lacné, na nožičke ľahké, dcére sa páčili a na to prvé okoptanie perfektné 😄
Ďakujem všetkým. Decathlon som pozerala ako prvý, ale našla som až od čísla 32, tak skúsim ešte raz 😊
my ked sme kupovali, tak z bazaru. nasli sme, boli sme radi a celkom za lacny peniaz. myslim si, ze takto na ucenie to uplne staci, netreba kupovat nove. volame to ze korcule na rozbitie :D