Korčule pre 7 ročnú dcérku a trojročného syna

iveta143
27. nov 2021

Zdravim maminky,rozmyslsm nad korculami na lad pre mojd deti, dcerka 7 r. A syn 3r. Este ziadnu skusenost s korculami nemaju. Boli by na zxciatok vhodne aj taketo kacenky? Dakujem

andrea_82
27. nov 2021

7-rocnej by som uz kupila normalne, tieto kacenky su fakt pre male deti, skolkarov.

pribinak
27. nov 2021

@iveta143 toto je tak pre 2 ročne deti. Nirmalne korčule pre obe deti. Na každom normálnom klzisku sú takí panáčikovia na tlačenie, deti sa naučia stat na korčuliach

adamadent
27. nov 2021

Obidvom by som kúpila normálne korčule + prilbu + chranice

viera77
27. nov 2021

"Kačenky" sú úplne o ničom, škoda vyhodených peňazí. Stačilo s nimi raz na ľade a zbavila som sa ich expresnou rýchlosťou. A ešte pre 7-ročné dieťa? Pre obe deti už normálne korčule s nastaviteľnou veľkosťou a na klzisku kovovú bránku do rúk, ktorú si pred sebou tlačia a tým sa učia rovnováhe...a hlavne, učiť sa nezakláňať telo dozadu, ale vždy mierny predklon dopredu. Moje sa naučili najprv odrážať sa jednou nohou a neskôr už to išlo na striedačku oboma nohami.

patka06
27. nov 2021

Kačenky nie, kúp im obom klasické korčule nastaviteľnú veľkosť a poslúžia viac sezon

nwnw
28. nov 2021

@iveta143 trojrocne dieta zvladne normalne korcule. Kaceny su blbost.

iveta143
autor
28. nov 2021

a nebudu velmi nozky vykrivovat?

viera77
28. nov 2021

@iveta143 No tak toto my dopredu naozaj nevieme...budeš predsa pri nich a ak také niečo uvidíš, tak deti hneď usmerňovať, aby držali nohy rovno.