Korčule 2v1

silvia182
5. jún 2018

Ahojte baby, chcem kupiť dcére korcule 2v1, máte niekto skúsenosti...?

conspi
5. jún 2018

Dcére také kupujeme od asi 7mich rokov a sme spokojný. Prehodiť kolieska alebo nože dokáže každý za pár sekúnd a šetrí to miesto aj peniaze 🙂

truthy
5. jún 2018

Je to fajn riesenie. Segra kupovala svojej malej tiez take. Ako najskor som bola skepticka, ze to nebude bohvie co, no nakoniec som bola velmi milo prekvapena

dominika6
5. jún 2018

@silvia182 pokiaľ nešportuje súťažne,tak to stačí

bibistec
5. jún 2018

tak ale na lad v zime nic moc, predsalen, ani nemusi sutazne staci ak dieta prihlasite na kurz korculovania a uz vas poslu prec ak mate plastove korcule

dominika6
5. jún 2018

@bibistec kurz korčulovania je čo..
kraso alebo hokej? ak áno tak je to všetko súťažne..pretože sa chodí na treningy a chodí sa na vystúpenia/zápasy hoci na laickej úrovni

bibistec
5. jún 2018

@dominika6 nie normalny kurz pre verejnost kde naucia deti korculovat. Na stadionoch to byva.

dominika6
5. jún 2018

@bibistec ved korčulovať učia deti, rodičia predsa..nieje to žiadna veda.môžu byť aj v topánkach a držať dieťa za ruku..a ked sa chytí tak sa chodí korčulovať samé a tam sa fakt korčule neriešia..

stankadu
5. jún 2018

aj my sme také kúpili dcére a je to super, navyše sme kúpili rozťahovacie a bude to mať na pár rokov.

silvia182
autor
6. jún 2018

Ďakujeme za rady 🙂

nelinkabublinka
23. sep 2018

Baby, ktore mate tieto korcule, su pevne? Kazdy ma odradza ze ten noz a kolieska sa casom rozhegaju a nebude to drzat. Chcem to pre dceru k 4 narodeninam. Strasne tuzi po korculiach, este na nich v zivote nestala. A netusime, ci ju to bude aj realne bavit. Ale zase aby to nebolo cele labilne, aby sa jej dobre korculovalo. Dakujem.

kingstonka
23. sep 2018

Nemali sme nikdy korčule 2v1ale jeden krát som kúpila dcére roztahovacie a využili sme len keď neboli roztiahnuté, keď sme ich roztiahli na väčšiu veľkosť už v nich nedokázala korčuľovať , topánka bola väčšia ako nôž.

nelinkabublinka
23. sep 2018

Ďakujem, toto mi už vôbec nenapadlo, že na toto sa zamerať.