Ahojte baby, chcem kupiť dcére korcule 2v1, máte niekto skúsenosti...?
Je to fajn riesenie. Segra kupovala svojej malej tiez take. Ako najskor som bola skepticka, ze to nebude bohvie co, no nakoniec som bola velmi milo prekvapena
tak ale na lad v zime nic moc, predsalen, ani nemusi sutazne staci ak dieta prihlasite na kurz korculovania a uz vas poslu prec ak mate plastove korcule
aj my sme také kúpili dcére a je to super, navyše sme kúpili rozťahovacie a bude to mať na pár rokov.
Ďakujeme za rady 🙂
Baby, ktore mate tieto korcule, su pevne? Kazdy ma odradza ze ten noz a kolieska sa casom rozhegaju a nebude to drzat. Chcem to pre dceru k 4 narodeninam. Strasne tuzi po korculiach, este na nich v zivote nestala. A netusime, ci ju to bude aj realne bavit. Ale zase aby to nebolo cele labilne, aby sa jej dobre korculovalo. Dakujem.
Nemali sme nikdy korčule 2v1ale jeden krát som kúpila dcére roztahovacie a využili sme len keď neboli roztiahnuté, keď sme ich roztiahli na väčšiu veľkosť už v nich nedokázala korčuľovať , topánka bola väčšia ako nôž.
Ďakujem, toto mi už vôbec nenapadlo, že na toto sa zamerať.
Dcére také kupujeme od asi 7mich rokov a sme spokojný. Prehodiť kolieska alebo nože dokáže každý za pár sekúnd a šetrí to miesto aj peniaze 🙂