Ahojte mamicky 😉
Mate niektora skusenost s kolobezkou Mondo Twist & Roll?
Pisu,ze je pre deti od 3 rokov...Paci sa mi na nej to, ze vzadu je len jedno koliesko, ale zase pisu, ze predne riadidla sa naklanaju do stran, coho sa obavam ,aby mala nespadla....
Potom je tu klasicka mala kolobezka,ale ta ma vzadu dve kolieska a vpredu jedno....lenze,ako som si vsimla, vela deti sa bucha nozickou o to zadne koliesko,kedze je to sirsie.. Ale zato hovoria,ze je stabilnejsia..takze teraz nevieme,ktoru vybrat....Mate prosim skusenosti s jednou alebo druhou,viete poradit,ktoru kupit? Plusy alebo minusy?Dakujem za kazdu radu 😉
Syn mal mini micro, vpredu 2 a vzadu 1. Dostal na 2,5 roka. Jazdil Jak drak.
Tie len s 1 kolieskom predu aj vzadu su pre trosku staršie deti, predskolaci si myslim
Radsej dve kolieska vpredu a jedno vzadu. Odporucam Micro Maxi. Alebo uz klasicky dvojkolesovu, 3-rocne dieta zvladne.
Dakujem pekne za odpovede,nasa mala bude mat v juli tri roky....tiez zvazujeme tu s dvoma kolieskami vpredu,len ked ta twist and roll sa naklana do stran,tak ci nahodou z nej nespadne,ked vlastne sa drzi tych riadidiel,aby nespadla z nej....
@malemimi153 Nespadne, aj Micro kolebezky pre deti sa riadia tak, ze sa riadidlo naklana do stran. Je to kvoli bezpecnosti lebo na normalnej kolobezke sa riadilo otaca o 360 stupnov, tak vtedy to skor dieta pretoci a spadne.
@belllinka dakujem 😉
@malemimi153 ta co si dala obrazok je o nicom. Presne taku ma susedovie dcera (len Hello Kitty) a uz sa len tak pohadzuje po "ulici". Tie dve kolieska su uplna hovadina, zle sa odraza.
Dobre je jedno koliesko vzadu a dve vpredu.
Nasa copana, teraz 21 mesiacov, si obcas "ukradne" od druhych susedovcov kolobezku s dvomi kolieskami vpredu a jednym vzadu a perfektne jej to ide (akurat, ze jej je samozrejme vysoka, ale trvrdohlava neda si povedat 😀 ). Na tej s dvomi vzadu stale kopala pri odrazani do kolies.
Co sa "vykydnutia" tyka, tak trojrocne dieta by uz malo vediet udrzat aku taku rovnovahu.
Dolezita je vsak vyska, treba vyskusat v obchode ako sa da nastavit.
@yanni Jeeeej podarena je 🙂 dakujem pekne za radu
Môj malý jazdí na podobnej kolobežke ako na obrázku od 2 rokov. (Teraz v 3 jazdí ako drak).my máme ešte s nastaviteľným výškou riadidiel.skor by som investovala do lepšej kvalitnejšej aj koly kolieckám.tieto kolobežky s nametmy rozprávok idú dosť tazko
@rm ono ta vyska sa da nastavit aj u tych "obrazkovych". Len to su take, ako to nazvat, "roztrasene". Dost nestabilne, stoja, trosku zafuka vietor a spadnu. Aj ked ta tyc je tiez z kovu.
@malemimi153 trosku pogoogli alebo zajdi do nejakeho sportu, daj si poradit a vyskusajte aj stabilitu, vysku atd.
Je vela dobrych aj drahsich aj lacnejsich. ta co vidis na fotke je Globber, v Nemecku dost frcia. Nasa mala suseda ma teraz 2,5 roka a tiez na nej lieta od ca. 2 rokov.
Nasa copana ma na tej fotke cerstvych 20 mesiacov a aj ked je jej aj najnizsie nastavena este velka, pekne sa vie kolobezkovat. Jasne, ze este opatrne, ta vyska nepusti ale ani raz este nespadla.
My mame tu na prvom obrazku,dcerka na nej jazdi od 2,5roka a ide jej to super,lieta na nej ako drak🙂a nikdy nespadla,tiez sa mi to riadenie nezdalo,ale v pohode.
@rm jeeeej dik. Taketo nieco podobne si copana vyskusala nedavno v obchode. Bola to nahoda, ani som nevedla, ze nieco take existuje. Bolo to tiez Globber.
My sme v Nemecku, tu je dobry vyber. Pokukam. ale ona uz ma Puky Wutsch a uz sme kupili aj dvojkolesove odrazadlo, takze ak este bude mat aj o par mesiacov zaujem, tak len klasik kolobezku bez sedaka.
@pribinak dobrý deň, ako ste boli spokojná s kolobezku Micro? Premýšľam nad nou pre 3-ročného synceka. A ktorý model presne máte? Diiik😊
@modrykonik03 uplne super. Je ľahučka, dobre ovládateľná, kvalitne kolieska. Za mna, resp syna velka spokojnosť. Jazdil na nej dlho.
@modrykonik03 model si uz nepamätám, pre male deti bol len taky jeden
Syn ma s dvoma kolieskami vpredu a jedným vzadu, ma ju od 2,5 roka, teraz ma 4. U bratrancov skúšal aj s dvoma kolieskami vzadu ale to mu nešlo, a len padal.