Ahojte.
Aku máte skúsenosť s kolobežkou s 3 kolieskami. Radi by sme dcére nejakú zadovážili, avšak pri lustrovani internetom som zistila, že je ich viac typov. Preto budem rada za akúkoľvek informáciu, skúsenosť... Aká je podľa vás lepšia:
- s dvomi kolesami vpredu
- s otáčaním pomocou otočenia riadidiel alebo naklopenia kolobežky
alebo
- s dvomi kolesami vzadu
Rátam s tým, že každé dieťa je iné a môže mu vyhovovať iná kolobežka (napr. starší syn mal rovno dvojkolesovu 😉). Avšak aj tak budem rada za tipy. Vopred ďakujem
@9gabi9 to naklapanie je strasna hlupost.dcera ma normalnu z decathlonu s 2 kolesami vpredu pevnu a ide ako drak od roku a pol.ked skusala tu naklapaciu, to sa nedalo porovnat..zalezi od toho ake je stare dieta.ako pisem dcerka od roka a pol jazdi na 2+1kolesovej ,zatial jazdi aj na 4kolesovej motorke.pocitam,ze ked prejde na 2kolesove odrazadlo a udrzi lepsie balans tak zvladnr uz aj 2kolesovu kolobezku,ale to tak ratam v 2-2,5roku
@lienka9 nasa ma skoro 6 a na tej naklapacej nevie ist
Aj náš syn má tú z Decatholu, dve kolieska vpredu, jedno vzadu. Ziadne naklánanie , je pekne na pevno. A pekne na nej jazdí. Tie naklánacie sa nám absolutne nepozdávali.
My máme naklápaciu, dve kolesá vpredu. Od dvoch rokov jazdí na nej ako drak.
2 kolesa v predu a tocenie riaditkami.
naklapanie je podla mna somarina. A 2 kolieska v zade, dieta o ne pri kolobezkovani zakopava nohami.
My sme na jeho dva roky kupili tu, ktora sa naklana, ale je to uplna hovadina aj sa na nej zrypal a uz ju nechcel vidiet, tak sme kupili, ked mal 2,5r obycajnu dvojkolesovu z decathlonu a na nej jazdi uplne v pohode.
Ďakujem všetkým za tipy a skúsenosti. Skúsime teda tu z decatlonu. Ešte raz ďakujem 🙏
U nas uz druhe dieta jazdi ako drak od 20tich mesiacov na GLOBBER s dvomi kolesami vpredu. Ani je to naklapacia ale to naklapanie sa da "vypnut" a mas to napevno. Moje obe baby s tym naklapanim nemali problem a dokonca jazdia s naklapanim lepsie ako ked je napevno. Ono to treba skusat a naucia sa. Ked nie, tak nechate napevno. Starsia uz ma roky aj Globber s dvomi kolesami. Nedam na Globber dopustit. Vydrzi aj 5 deti.
@guiseppinka ani moja nevie.. a aku ste kupili? ja by som chcela s otacacimi riadidlami, len neviem kde taku kupit..
@hegedusova tamtie kolobezky netusim. Potom ame v decathlone kupili
Mini micro, naklapacia, nic nehrka, pekne ticho ide, vydrzala uz riadne dlho. Áno, chvíľku trva nez dieta pochopí naklananie, mozno zavisi od veku dietata, ale nie je to nic zlozite
Odporicam tu z decathlonu nasej aj svietili kolesa 😀
Mame jednu s 2 kolesami vpredu a ovlada sa naklananim a poviem ti, ze to je taka kravina, ze az... Nikto tu kolobezku nechcel a ani sa necudujem...