Baby, plánujem kúpiť takúto kolobezku...
Máte tip čo si všímať, na čo dávať pozor?
Chcem to pre také 2rocne dieťa
@siklsi Ja som kúpila vnučke Mini Micro Deluxe, ale tam je trochu vyššia cena. Má teraz rok a pol, aj sa vie odrážať, ale ako je spomenuté vyššie, tak zatáča sa prenášaním váhy a na to ešte neprišla.
https://www.odrazajsa.sk/kolobezky/micro/mini-m...
@siklsi urcite je lepsie omrknut v obchode,vidiet nazivo ci nieje tazka,to zatacanie je dolezite.my sme dcerke tiez z decathlonu kupovali,je lahucka a pre 2 r dieta postacujuca.ak aj pocas prechadzky uz nechce jazdit,lahko zlozim,vezmem pod pazuchu a je vybavene.
@siklsi naša mala v 2r takú, ktorú ovládala naklonením riadidiel, nie klasickým vytáčaním. Išlo jej to super, doteraz inklinuje skôr k tej nakláňacej.
Tato je z decathlonu, ze? Kamoskina dcerka ju ma uz vyse 2 rokov. Teraz ako 4 rocna uz dostane na Vianoce 2kolieskovu. Vydrzala uplne v pohode, jej dcera na nej lieta ako drak. My mame tiez z decathlonu, ale tu najlacnejsiu. Nasa je trosku nemehlo, jej staci aj ta 😆
My mame z lidla, zataca naklananim riadidiel. Svietia jej kolieska, na eshope 22e. Je skvela, ma ju starsi syn uz dlho a ideme ju kupit aj 2r synovi
@siklsi ahoj, treba si všímať váhu ktorá na nej môže ísť. My sme mali z Kauflandu takú čo na zabocenie treba preniesť váhu. Mala na to prišla hneď a tá je do 50 kíl. Kamoška mala takú z decathlonu kde treba točiť riaditkami a má menšiu vahovu nosnosť. A jej mala na nej nechcela jazdiť lebo sa jej ťažko zatačalo s ňou. Naša malá na tej kolobežke chodila od cca 2 rokov.
My mame Globber. Starsia dcera zacala alo 20 mesacna. Okolo druhých narozenin ju uz ovladala perfektne. Najmladsia ma 2 roky a je z nej cestny pirat. Ono velmi zalezi od dietata, motoriky a pochopenia. Nase obe vedeli velmi rychlo ano ju ovladat, ako tocit.
https://www.globber.com/de/scooters-for-kids-bo...
@siklsi v decathlone ju mozete aj vyskusat, mame tuto a maly na nej jazdi od 1.5 roka bez problemov. Na ovladanie staci otacat riaditka
kludne nejaka s tromi kolieskami, alebo kolobežkove odražadlo
Mame presne tuto ostu dostala ju na vianoce 3 mesiace po druhych narodeninach brali sme ju von medzi sviatkami kedze bola naobliekana v overaloch prve pady boli celkom fajn odizolovane urcite lepsie ako keby sa ucila v kratasoch.pochopila to velmi rychlo cez leto uz na nej v pohode jazdila.kolobezka je lahucka v pohode ju odnesies ked ju vonku v strede prechadzky prestane bavit eychlo sa da odkliknut a hodit do kufra na vylet.moze ju ovladat prenesenim vahy aj otocenim riadidiel.postupne vies zdvihat vysku.teraz ma 5 rokov a stale na nej lieta ako sarkan.a krasne jej vecer svietia kolieska..
Nasa odrazadlo nechcela ani vidiet od 2 rokov stoji v garazi az teraz ju to nejak oslovilo ked uz som ho vyhodila z garaze ze pojde na bazar zacala sa na nom vozit pred domom ale vzdy si radsej vyberie kolobezku ked ideme niekde.
hej, hej, tiež odporučam kolobežku s tromi kolieskami, na klasickej ešte nebude vediet jazdit
@siklsi ahoj urcite zisti ako sa natacaju kolieska, ci staci iba pootocit riaditka alebo musis preniest vahu na jednu alebo druhu stranu ked chces zatocit. pre tak male dieta urcite tu prvu moznost. tento typ kolobeziek ako na obrazku je oblubeny, bonus je ak este blikaju alebo svietia kolieska. Nam stacila taka ta lacna z dechatlonu. Dcera jazdila synovi sa moc nepaci.