Ahojte
Mozem poprosit o recenzie tych co ju vlastnia?
@martuska2 mame ju, uz by som ju nekupila kvoli ovladaniu, neda s nou zatacat riadidlami ale dieta sa musi nahinat na stranu do ktorej chce ist. Na tlacenie pre rodicov je v pohode.
@0kristina0 no prave tento system si velmi chvalia..tak toto ma od teba prekvapilo...
@0kristina0 a ako dlho ste vyuzivali cast so sedatkom? A potom ked sa da prec sedacia cast tak je to ta ista kolobezka micro mini co sa predava zvlast? Velmi dobre odozvy su na nu. Dcera bude mat 1,5roka
@martuska2 takto, dcera ma 20 mesiacov a zatial sa vozila len vnutri, planujeme ist s nou von ale este sama nepochopila ako sa na tom odraza. Myslim si ze najviac bude vyuzita kolobezka. Nechcem ju zatracovat ale podla mna je to zbytocne take drahe. Neviem naisto povedat ci je to ta ista kolobezka co sa predava zvlast ale myslim si ze ano. Budeme sa to snazit co najcastejsie vyuzit ale ja by som to bez vyskusania nekupovala. Nie vsetkym detom to sadne.
@martuska2 my ju este vyuzivame, dcera sa este nenaucila na tom sama ist ale teraz ked sa oteplilo sa to budem snazit vyuzit naplno
@0kristina0 aha dakunem za radu. S netusite v akych predanniach ju maju? Vonku som este taku nevidela len tie plastove hrkalky za 30e a na tom vie ist odrazat sa
@martuska2 u nas v Nr ju mavaju vo Vnimavych hrackach ale ked sme ju chceli kupit vtedy ju akurat nemali takze sme nemali moznost vyskusat. Ibjednavala som z netu, uz si nepamatam z akej stranky
o takejto som ešte nikdy nepočula. Maš ju teda doma? Možeš ukazat foto? AKá je?
su na vyber detskej kolobežky nejake kriteria? Alebo sa to berie podla toho ktorá dietatu sedi?
nie, je to ako s detskym bicyklom. Ak sa dietatu pači, je lahke a detom sa s nimi bude lakho manipulovat, tak by som taku vybrala.
na kolobežke sa dieta nauči ovela skor a rychlejšie ako na bicykli
Nikto?