Ako často/koľko hračiek kupujete takému bábätku? Potrebujú veľa? Alebo práve naopak? Náš malý si rád obzerá hračky, ale aj iné veci.. má niekoľko hračiek, hrkálky, loptičky, hryzatká, plyšákov, menšiu hraciu deku, hrazdičku… ale priznam sa hračky kupujem zriedkavo, nie pravidelne.. už dávnejšie novú nedostal.. Potrebujú takéto deti už častejšie nové hračky?
ja som nakupovala podľa toho, keď som mala pocit, že na novú hračku dozrel. napr. keď sa naučil novú zručnosť resp. začal niečo nové skúšať a chcela som ho podporit kúpila som mu hračku, ktorá sa toho týkala
Poviem takto,hračky poházdané popod nohy a vždy najlepšia hračka je varecha,hrniec,ovládač,vyhadzovanie zo skrine podobné veci. Takže to netreba preháňať s množstvom
u deti plati, ze cim menej hraciek, tym lepsia fantazia, tvorivost a sustredenie. Ked ma dieta vela hraciek, prestane sa sustredit a to sa s nim ponesie aj do celeho zivota.
Ma 8 mesiacov cela domacnost je pre dieta jedno velke ihrisko s hrackami.
Môj 8 mesačný syn sa vtedy zahral najlepšie s fľašou, ovládačom a loptou. Zaujímali ho veci v kuchyni, skrinky atď... Ja som kupovala len tie motorické hračky ze vkladacka, kužeľ, atď.. S tým sa rad vyhral ale teraz ho to už nezaujíma. Ma 15m. Teraz ho zas zaujíma odrazadlo, preliezky atď, čiže kupujem to, čo vidím ze ho zaujíma a nie ze dlho som mu nekúpila niečo tak mu idem kúpiť plysaka 😁 to by som mala doma hrackarstvo
ani malo ani vela nie je dobre si myslim. ono je dobre ich trebars obmienat, nech nema dieta stale to iste, nech ma zmenu a nenudia ho tie hracky. ale to asi skor plati pri vacsich detoch.