Ahojte 🙂
Vedeli by ste mi poradiť? Hľadám nejaký kočiar pre bábiky, ale máme vysoké dievčatko. Všetky kočíky, ktoré sme pozerali, mali rúčku veľmi nízko. Chceli by sme nejaký väčší, aby sa malá nemusela nakláňať. Šak keď sú kočiare pre vysoké maminy, mali by byť aj pre vysoké dievčatká... 🙂 Našla som jeden - Silver Cross Doll Pram , ale za kočiar pre bábiky by som nedala 500 £. Nevideli ste niekde podobný, cenovo vyhovujúci?
Baby ktoré máte doma vysoké dievčatá, aký hračkársky kočiar ste vybrali?
No hrôza,aj ja vyberám kočík pre malú ,nemá ešte ani 3 roky ale je vysoká a všetky sú také mini :(
@sara2830 naši uvažovali nad dvomi:
http://www.market24.sk/kociky-pre-babiky/i.coo-...
@sara2830 podla mna to musi byt v pohode ta vyska..ja mam 155 cm a ten,vo som odfotila,ze mame,tak v pohode odkovikujem aj ja,len naozaj s miernym predklonom tak,ze ma chrbat neboli..
Podobny ako si kupila,sme mali aj my (i coo ),ale sa nam polamal. Ten som relativne tiez "odkocikovala,len sa mi zdala trosku ta rucka o nieco nizsia,tusim.som sa viac musela ohnut. Ale tu hovorime o malom.dietati,nez bude mat aspon 150 cm,to este potrva.
@sara2830 vsak uvidis. Ja nemam rada otocne kolesa,preto mi nevadi,ze teraz na dcerkinom kociku nie su tiez.
Vies co,normalne som si spomenula na svoj detsky kocik.. Pekny,perujuci,zmensena verzia kocikov pre babatka vo ten vydrzal! Aj malu sestru som v nom obcas povozila,kym teda bola naozaj este dost mala a lahka. Mala som osobitne cast sportovu i hlboku aj s okienkom 🙂 a ten teda mal pekne velku vanicku.. Ach jaj! Teraz by uz ale bol urcite hrdzavy po tolkych rokoch..
@siska53 ved jasné,aj ja som mala taky a sestra tiež 🙂 aj ich predávajú ako retro ale okolo 60 rúr stoja a ktovie v akom sú stave..je sa zase aj z mojej skúsenosti pacia otočné kolieska a mala ma dve buginky a vidím ,že jej otáčanie robi ťažkosti,hlavne keď trepe všetko možné so sebou... vyskúšame,uvidim,hadam sa nerozpadne a potom dám aj recenziu ;)
@lubka1709 pri týchto je to jedno.
Baby dávala som tu článok ze chcem malej kúpiť kociar bayer som veľmi sklamaná rúčka je labilba.Prisim Vás aké máte skúsenosti vy alebo odporučiť kociar pre 2rocne a aby boli otočné kolieska 2v1 prosím prosím keď sa dá aj pridať foto babika aby vošla 52-56cm
@lubka1709 ahoj. My máme už 6 ročnú slečnu, kočík z Anglicka a tiež rúčka "ločká" ale zvykli sme si 😀 inak je kočík super len tá rúčka no. Ale chvália ABC DESIGN pre bábiku no pre našu malú maličký
A taketo nieco by nevyhovovalo? Rucka je polohovatelna..my mame ten.