Kočík pre bábiky a vianočné darčeky

estefaniah
14. nov 2024

Dobrý večer,
hľadám inšpiráciu na vianočné darčeky. ( Možno sa inšpirujeme navzájom viaceré 😊)
Jeden z nich bude určite detský kočiar. S akým máte dobré skúsenosti ? Pozerala som niečo v Dráčiku, prišli mi však nejaké nestabilné, nekvalitné.
K tomu nejakú bábiku. Tiež niečo lepšie..
Maličká bude mať 16 mesiacov. Ale očakávam niečo trvácnejšie, dievčenské. Máme doma little dutch bábiky. Drevené montessori hračky. Preliezačky a lego duplo. Odrážadlo, kolobežky, drevený domček…
S čím sa Vaše princezné hrajú, čo majú najradšej, čo u Vás fičí ?

Vopred veľmi pekne Ďakujem 😊

lenkas17
14. nov 2024

Little Dutch golfový kočík je perfektný! Nie ten drevený...U nás frčí tunel z Ikei, také Fisher Price jablčko, senzomotorický koberček, knižka Veľká kniha slovenských slov https://www.martinus.sk/?uItem=277928&z=5YED5O&... a pobrali sme letáky z hračkárstiev a v tých každý deň listuje. Super sú aj tieto kartičky na učenie prvých slov https://www.martinus.sk/?uItem=2157261&z=5YED5O...

petka5656
14. nov 2024

@estefaniah pred chvíľou som písala do inej témy, naša 21 mes. ma bábiku od Antonio Juan, realistické babo. A kocik dostane Cybex corolle. Ja osobne nemám rada žiadne gýče a ak by mala chodiť s kočíkom všetkých farieb, asi by som to nedala 🤣🙈
Inak mame doma hračkárstvo a aj tak spolu najčastejšie varíme, pecieme a upratujeme 😁🤦🏻‍♀️ ona si bude radšej kopať loptu a hádzať na kôš ako by mala 10 min sedieť a niečo skladať. Takze hracky len upratujem, keď sa dohrám ja 🙈 snáď sa raz dockam.
Ešte mame Albi pero a rôzne knižky, teraz som zobrala Vianoce vo svete, pekne, ale tiež to baví viac mna.

petka5656
14. nov 2024

@estefaniah a ešte som jej teraz objednala knižky zo serie Kubko a interaktívneho ponika Cinamon od Furreal. Mame aj mačku a ta sa jej paci.

estefaniah
autor
14. nov 2024

@petka5656 Aj ja to takto mám. Tiež chcem aby hračky aj vyzerali. 😀 Osobne neznášam , keď dostane nevkusné hračky, oblečko. Už pri synovi, som to hneď posúvala ďalej. 😀 Ďakujem , pozriem ten kočiar a bábiky. Albi máme, je to zábava . Len to pero lieta. Čudujem sa, že ešte ide😀 aj Ponik vyzerá super. Videla som podobného oslíka čo cvičí Jógu 😀 a malá na neho stále ukazuje prstom v katalógu ale to aj na nejakého interaktívneho pavúka 😂 …

lucia13022023
14. nov 2024

@petka5656 a videla si ten kocik? Neter ho ma, teda mala, predali ho, a no nič moc. Taky labilny, lahucky... Pekný bol, o tom potom, no ne moc kvalitný.

lucia13022023
14. nov 2024

@estefaniah odporúčam kočíky liewood alebo konges. Krásne kočíky, rôzne dizajny.

petka5656
14. nov 2024

@lucia13022023 naozaj? 🫣To je pre mna “škrt cez rozpočet” 🙈 to aby som sa rozhliadla po iných, nechcem len taku buginu skladaciu. A ďakujem za recenziu, brala som to ako Cybex, že bude dobrý.

lucia13022023
14. nov 2024

@petka5656 áno, ja radšej píšem, lebo není najlacnejsi, no oveľa kvalitnejší je obyč z dracika ako cybex. Sestra ho tiež kúpila, že pekný kocik, cybex, určite bude dobrý a bola veľmi sklamaná, tak kúpila z dracika škaredý ružový s bodkami, no potom sa rozhodla pre ten konges a ten je aj pekný aj kvalitný.

estefaniah
autor
15. nov 2024

@lucia13022023 Ďakujem pozriem ich 😊

estefaniah
autor
15. nov 2024

@lucia13022023 no ja som práve v tom dráčiku nevidela nič , čo by s jej zaobchádzaním vydržalo 😃

lucia13022023
15. nov 2024

@estefaniah tak to bolo pred troma rokmi, neviem aké kočíky majú teraz 🤣

t1nusa
15. nov 2024

@estefaniah u nás fičia hlavne knižky - zvukové a interaktívne zo Svojtky a magnetická tabuľka s perom na kreslenie… na Vianoce dcérka dostane tiež detský kočiarik (kupovali sme cez Babyknihy), detskú kuchynku z Lidla a kresielko z Elis design 😊 zvažujem ešte knižnicu na knižky s úložným boxom

jarkaslck
16. nov 2024

@estefaniah u nas bude kuchynka, little dutch babika a ruksacik.

milanemila
16. nov 2024

@estefaniah pozri kocik znacky kongeslojd. Teraz maju tu na ne este aj 30% zlavu

estefaniah
autor
21. nov 2024

@jarkaslck nad ňou sme tiež rozmýšľali. Len sa bojím , že na ňu bude loziť a 🥹😂… nie je miesta kde nechce vyliezť .. na komody všade… len všetko prichytávame k stene

kikul21
22. nov 2024

Naša je v tom istom veku a dostane kočík little dutch golfový, myslím že na začiatok im stačí, netreba kupovať s vanickou, ten kočík má dobre recenzie tak rýchlo ho objednaj lebo za chvíľku nebude, tiež som naňho čakala kým doskladnili. 🙂 a ešte určite bábika , hračky do vody, nepotrebuje nič, netreba to preháňať

jarkaslck
23. nov 2024

@estefaniah u nas je prave faza vyliezania na cokolvek, ale u svojej kamosky kuchynku vyskusala a paradne sa s nou vzdy pohra