Prosím o pomoc pri výbere kočíka pre bábiky pre 5 ročnú dcérku. Máme kočík Smoby Quinny 2v1. Má predné otáčavé kolieska a jedno z nich sa neustále zasekáva. Dcérke to robilo problém pri manipulácii. Neviem či je to chybné koliesko alebo je to pri otáčavých kolieskach bežné.Teraz jej chcem kúpiť väčší kočík s polohovateľnou rukoväťou ale neviem aké zvoliť kolieska,keďže s otáčavými mám zlé skúsenosti. Preto prosím o vaše recenzie.
pozerala som kočík Bayer Chic Mika 2016,máte niekto?
Dobrý deň, mám na svojej stránke na predaj kvalitný detský kočík s nastaviteľnou rúčkou s pevnými kolieskami. Nakuknite ak chcete. Pekný deň.
sestra kupovala asi dva roky dozadu neterke kocik v draciku a vobec sa neriadila znackou, kolieckami ani nicim takym, normalne sla skor podla farby a podla toho aky bol kocik vysoky a to bolo vsekto, kocik je v poriadku doteraz a ani nebol taky drahy
@denula58 ten kociar je nádherný kde ste kupovali prosím vás?
Ahoj, my mame tento a sme max spokojny...pretoze ma kolesa ktore sa lahko ovladaju, tie s 4kolesami musis otacat cele.. je to 2kombinacia, vie si to prestavit na sportiak iba zopnutim pasov vo vnutri, otaca sa do oboch smerov a este aj polohuje ako ozajstny... a rucka tiez... top kocik - knorrtoys
Babiku mame baby born a velmi vyuzita.. doma ich ma asi 15 ale s touto sa fakt hra najviac
@anonymka11 ktory teraz mate namysli 😊
Ja som kupila sice trojrocnej dcerke kocik britax detsky. Da sa nastavovat rukovat, da sa aj zlozit a nezabera takmer ziadne miesto a hlavne ma gumove kolieska, mali sme s plastovym a to bolo nieco strasne. Ma sice otacacie koliesko ale vobec sa nezasekala, ak rok a pol stary syn s nim vie krasne kocikovat 🙂
@denula58 ten pre bábiky
Aha všimla som si vďaka len sú dosť nízke 😔
@liusi a preto kupujem tie najlacnejsie cinske sunty ako kocik pre babiky. Dietatu je to fuk a ja aspon nezurim, ked sa pokazi. A doteraz sa nam ziadny z tych lacnych nepokazil skor, ako to dieta prestalo bavit.