Kočík na vozenie bábiky pre ročnú dcérku

7. aug 2024

Prosím maminky, nemám možnosť chodiť a porovnávať kočíky, vedeli by ste mi poradiť, kde ste kupovali vy? Prip aj fotku poslať ;) Chcela by som, aby jej zo 2 rocky poslúžil ...nateraz by to bola aj taka barlička pre ňu, žeby vonku kočíkala bábiku ...keďže tá chôdza je ešte poslabsia (prejde zo 2 metre a potom sa dá na štvornožky a trieli ďalej 🙂
Mame v okolí KiK, Pepco, Dráčik a čínske obchody ...

Ďakujem

autor
7. aug 2024

Ešte Tesco či Kaufland máme

nika23t
7. aug 2024

Len nejaký malý, ľahký. Ťažší a väčší nebude vedieť ani otočiť, ani tlačiť. Poviem takto, mam 3 dcéry, ale s kočíkom sa reálne začali hrať až po 2.narodeninach. Dovtedy to bola pre mňa len záťaž, lebo som ho musela nosiť. Inak skus naozaj malý detsky golfac, mal by sa dat taky kúpiť aj v tescu.

autor
7. aug 2024

@nika23t ďakujem krásne 🙂 je to možné, že predbieham čas...no chcem nech sa aj čím skôr rozchodi...má aj tlačítko, no toto by bolo krajšie a troška zmena 🙂

pinkgirl
7. aug 2024

Teraz majú c Kik takú malú buginu skladaciu, ale tiež súhlas s príspevkom hore, že je na to ešte maličká.

anavixy
7. aug 2024

Nemyslim si, ze kocik ako opora pri chodzi je dobry napad. Podla mna sa jej pojde este horsie s rukami pred sebou a o kocik sa opriet nemoze, kedze kolieska jej ujdu. Podla mna proste este je malicka, potrebuje cas a nie barlicku. Odhliadnuc od toho sa priklanam tiez k nejakemu lahkemu golfacu, ak chces aby to bola aj dizajnovka, tak KongesSlojd.

autor
7. aug 2024

Ďakujem vám

iivancova
7. aug 2024

Áno, kočík nemá slúžiť ako opora, na druhej strane keď začne chodiť, nedala by som jej tie ľahké kociky, kde sa oprie a poletí aj s kočíkom na zem. Dcéra podedila takýto a presne v čase, keď už sama chodila, ale boli to začiatky. Je ťažší, ale za to stabilný a nespadla s ním ani raz. Na ihrisku sa hráva aj presne s tými ľahkými golfacmi a nie raz padne.

autor
8. aug 2024

@iivancova pekný, diky! 🙂