Mile maminy, mam doma 18mesacnu dcerku a chcela by som jej kupit na hranie (samozrejme pod dozorom) kineticky piesok, mate s nim nejaku skusenost? Bavi vase deti hra s tymto pieskom? Myslite, ze je vhodny uz aj pre tak male dieta, ked na letaku je uvedene od troch rokov? Dakujem za odpovede
Moja malá ma 2 roky a veľmi sa z toho teší. Je to jedna z mála vecí s ktorou sa vydrží hrať dlhšie. Našťastie, nedávala nikdy nič do úst, takže aj toto bolo v poho. A neporiadok minimálny. Možno trošku, keď to postúpala. Odporúčam. Veď aj tak ju nenecháš s pieskom a neodídeš z izby na hoďku preč🙂
@sojaso ja poznam ten piesok, ale schvalne som si ho vygooglila pre "odbornejsie" info a je tam vhodnost od 3 rokov...ak tvoja mala nedava nic do ust alebo nieco podobne, moze to dieta zabavit, ale u nas v rodine sa jedli kolecka od auticiek, lego atd. a to uz vo vyssom veku...niekomu jednoducho nevysvetlis, ze sa to nepapa....resp. nikdy nevies co dieta vyparati aj ked davas pozor.... ja by som s takymi hrackami zacinala az neskor...
ja by som osobne po mojich skusenostiach s mojou malou nedala ten piesok na hranie takym malym detom... je to dobra vec velmi ju to bavilo tak na necelu polhodinu ale to musi sa vediet dieta kontrolovat ze nema davat ruky vsade len na ten piesok a nerozhadzovat a tak dalej. a pratanie toho piesku mi robilo nervy vsetko bolo vsade nalepene na rukach a ked mi to rozniesla po gauci tak zbohom rodina 😀 no u nas sa takyto piekok neobjavi na dlhu dobu tak za mna urcite nie pre male deti 😎