Kedy ste boli s dieťaťom prvýkrát na kúpalisku?

johanadlhosova
25. jún 2018

Ahojte od kedy ste skúšali s ratolesťami prvé kúpanie sa na kúpaliskách..?

conspi
25. jún 2018

My sme išli v pol roku 🙂

pininka
25. jún 2018

Tri mesiace mala ked sme sa kupali v hotelovom bazene.

lenkaam_1
25. jún 2018

Cca 6.5 mesiaca 🙂

majusska202
25. jún 2018

My chodíme na plávanie bábätiek od 4 mesiacov dvakrát do týždňa

johanadlhosova
autor
25. jún 2018

@majusska202 a v pohode?,chlór vám nejak neškodí?

johanadlhosova
autor
25. jún 2018

Uhmm,každý inak 🙂. My pomaly tiež budeme mať pol roka,len trošku sa obávam reakcie pokožky na chlór,keďže máme trošku citlivejšiu pokožku...

emakiki
25. jún 2018

Nas maly mal 3 mesiace, ked sme boli v turcianskych tepliciach sa kupat... Malemu sa pacilo...

lenkaam_1
26. jún 2018

@johanadlhosova aj moj maly ma citlivu a v poho to zvladol nikde nic🙂 hned som ho tam osprchovala a uuuuplne super.je to loteria..

babi81
26. jún 2018

@johanadlhosova 3mesiace na kupalisku vonku

katka708
26. jún 2018

Od 6 mesiacov na plávanie bábätiek. Pokožku mal tiež citlivú miestami až atopicku a n e r mal problém. Voda bola specialne upravená pre bábätká. Z vody sa šlo pod sprchu a potom spoločná masáž olejcekom.
Na normálnom kúpalusku bol až od 18m

hettinka
26. jún 2018

@johanadlhosova v 3 mesiacoch, ale návštevu strávil syn v kočíku bez kúpania.
Najskôr som okúpala deti v mori. Staršia isla do verejného bazéna až v 2 rokoch, syn o niečo skôr, okolo 1,5 roka.
Sú aj iné alternatívy, baby-plávanie, alebo bazenik na balkóne napríklad.

stanulienkat
26. jún 2018

Od roka. Skor by som ani nesla. Mam co robit do toho bordelu pustit 5 rocne dieta. A termalne este horsie, ked sa mala napila vody, tak hned rotavirusy a hnačky.

majusska202
26. jún 2018

@johanadlhosova nie nič sme nemali hneď sa osprchuje a natriem ho avirilom a nikdy nič mydlo nepoužívame vôbec.

baaambulkaa
26. jún 2018

v polroku obe deti

jana_eyre
26. jún 2018

s prvym asi okolo 2,5r (ale ako.babo chodil na baby plavanie)😅 s druhou, ked mala cca 8m, ale nekupala som ju - bala som sa aby nedostala infekciu.. s tretim ked mal asi 10m, ten sa aj kupal..

jana_eyre
26. jún 2018

inak ked mala dcera tych 8m, boli sme v tatrach na dovolenke.. syn sa kupal v bazene a dcere som zobrala maly bazenik a vodu z vodovodu do flase - tu som jej vyliala do bazenika pri lehatkach, to jej stacilo..

solinkarka
26. jún 2018

Ked mal pol roka na dovolenke

minttu
26. jún 2018

Od pol roka na plavanie pre babätka, ale bol to bazen specialne pre male deti kde sa pouziva mensie mnozstvo chloru. Potom v 14 mesiacoch v Severnom mori, v 15 mesiacoch v jazere a na kupalisku.

johanadlhosova
autor
26. jún 2018

Vďaka žienky,asi to riskneme aj my,lebo vodu máme veľmi radi 🙂

maruski99
26. jún 2018

@johanadlhosova my až tento rok a to má Sofinka rok aj tri mesiace 😉..minulý rok bola ešte veľmi maličká, takže sme to neriskovali...

asia83
26. jún 2018

@johanadlhosova Moja má 2 roky a 3 mesiace, ešte sme neboli. Máme doma bazénik, tam sa čľapce. Nemám chuť dávať pozor, aby tam nešla, aby vydržala hore (cez deň spí), aby nespadla, suché plavky atď. Neužijem si ani ja ani ona.

terez01
17. júl 2018

@johanadlhosova chlór nieje rizikom ani tak pre pokožku ako pre dýchacie cesty. Mne dr.povedala,že do 2rokov to neodporúča a nieje zástancom ani tých baby plávaní. Z jej praxe často deti trpia na uroinfekty,zápaly stredného ucha a dievčatká na gynekologické zápaly.

lucik194
17. júl 2018

10m a doniesla si odtial zapal mocovych ciest, 40 horucky, s druhou som uz potom nikdy do malych bazenov nesla... iba do dospelackych...

veronika9797
17. júl 2018

@johanadlhosova my sme prvykrat boli v hoteli, kde nepouzivaju chlor na cistenie vody ale uv filtre. Sami majitelia nam to vysvetlovali. Ale v podstate chlor je uz i doma vo vani, niekedy ho strasne citit...takze urcite by som sa nebala 😊

evkamotka
17. júl 2018

@johanadlhosova aj my na baby plavanie 2x tyzdenne. chloru pouzivaju na najnizsom moznom limite, naschval. su aj baby plavania v slanej vode. malemu to nic nerobi

penelope10
21. aug 2018

no je too individualne, od 6 mes. sa da robiť baby plavanie, skor by som nedavala. No kazde babo ma inak citlivu pokožku .