Nemáte prosím niekto na predaj alebo neviete, kde by som mohla zohnať dvd barney a jeho priatelia v českom jazyku? v slovenčine asi ani náhodou nezoženiem ale v češtine ak by niekto mal hoci nahrávané v dobrej kvalite z jim jamu alebo minimaxu... a tiež knižky s obrázkami Barneyho, najlešie také tie tvrdé knižky, knižky by mohli byť aj v angličtine. U nás teraz fičí Barney, máme ho radi celá rodina 😉 ďakujem
My sme dcérke kúpili plyšového, čo aj spieva 🙂 a inak mm jej stiahol z českého torrentu po česky všetky časti, tak ak máš niekoho, kto sťahuje filmy, tak tam to určite nájde 😉
kiwi82 ja sťahujem práve z www.cucaj.sk
henulienka, prosím ťa, kde ste zohnali plyšového brneyho, ja ho nikde nemôžem nájsť.
Ďakujem
http://www.amazon.com/Barney-Songs-Park-DVD-Mus... anglické knižky napr. tu a zvyšok je v IP 😉
ahojte baby, ja som kúpila na bazoši plyšového.... síce hovorí po anglicky ale je krásny, takže malá bola veľmi spokojná, keď ho dostala 🙂
Minulý týžden som kúpila barneyho - plyšového z mojbarney .eu ... doručenie za dva dni... spokojnosť 🙂
Pekný večer, v mojom obchodíku nájdete nielen plyšového spievajúceho Barneyho. Všetko uvedené v mojom obchodíku mám skladom, do 2-3 pracovných dní je Barney u Vás. Veronika- vevetoys
ja zháňam dvd viete mi poradiť kde? Ďakujem
my pozeráme na Youtube v angličtine a vôbec to nevadí, hlavne že spieva a decká tancujú 🙂