Neviete mi niektora poradit, kde by som kupila klasicku kovovu trojkolku s pedalmi v stredea/nie na prednych kolieskach/ pre moju 3 rocnu dcerku. Mame ten najmensi bycikel ale mam obavy, ze to uz na jar zvladne. Som z BA.
barila na pesej zone vo vrakuni som ju minuly rok videla ale stoji to tolko c o tie kde vodis dieta ty
ale teraz so ju tam zatial nevidela
ak chces zozeniem ti kontakt na ten obchod ze by si si tam skocila a spytala sa
ale myslim ze trojrocna kocka uz by mala aj bycikel zvladnut podla deti co som videla na ihrisku
barila,v Dráčiku ju majú 🙂 ..cena tuším 1600sk
Áno, v Dráčiku som ju videla túto stredu. Stojí tak nejako, ako píše Dadulka.
mám na predaj klasickú kovovú trojkolku, my máme 2 ks, je veľmi obĺúbená 😉
skoda, ale dakujem pekne
ahoj, náhodou som natrafila na túto diskusiu, my máme takúto trojkolku po dcére, stojí v garáži a už ju nepotrebujeme. Ak by si mala záujem, určite by sme sa dohodli.
Ahojte 🙂
Nemate niekto taku trojkollku? Som z Piestan
ahojte. nemate nahodou niektora na predaj kolieska na tu klasicku kovovu trojkolku?
nechce sa niekto zbavit starej, klasickej socikovskej trojkolky?
v pojazdnom stave
@dur ahoj ja mám v super stave pošli mail pošlem foto ak máš záujem
@maca_p ja mám
@kristina22 Ahoj moj prispevok je este z minuleho roka 🙂 A vtedy som aj kupila . Vdaka
@dur 😀 😀 😀 😀 všimla som si potom ale neskoro 😀 😀 😀 😀
@kristina22 😀
Ahojte,nema niekto na predaj taku staru trojkolku? sme z Michaloviec
@kristina22 dobrý deň, ešte máte tú trojkolku?
@nikus5 ešte ju mám ak chcete pošlite mi mail a pošlem Vám foto pekný večer 😉
@kristina22 to by bolo super, pošlem mail do IP 🙂
ahoj nevie mi niekto poradiť kde kúpim kovovú trojkolku s retiazkou ? prípadne nemá niekto na predaj ponúknite díks 🙂
Ahojte, klasice trojkolky som nasla tieto:
cesky vyrobca a trojkolka Paja,
cesky vyrobca a trojkolka Berta (JAKU). Berta je pre vacsie deti cca od 4 rokov, uplna ceska kovova klasicka trojkolka ktora stoji asi 2tis. ceskych.
vyrobca v EU a trojkolka Smile,
Ale nasla som aj lahodky od firiem Bergtoys alebo od RADIO FLYER kde su uz ceny okolo 150-180 Eur, ale vyzeraju nepomerne lepsie a trvacnejsie. Otazka je ako dlho na tom bude dieta sediet, aby sa to vyuzilo.
My pouzivame aktualne bicyklove odrazadlo Puky, a manzel neustale dava otazku ci kupime aj trojkolku, lebo on ako dieta jazdil strasne vela na trojkolke, ale netusim. Neviem ci navrat k trojkolesovemu vozitku nie je krok spat.
nema niekto na predaj taku socikovsku trojkolku prosim ;)
Ďakujem za odpoveď. He he aj tak je to sranda ako ľudia zháňajú staré klasické trojkolky. Tie z pedálikmi v predu sú hrozné. Inak včera som si našla jednu pani z Košíc, čo predávala starú trojkolku za 5 eur. Aj s poštovným ma to bude stáť 22 €, ale z toho som jej sama 5 eur prihodila, lebo som bola taká rada, že moj syn bude mat k 3. narodeninám presne takú trojkolku, aku sme mu chceli darovat. Manžel ju v robote prestrieka a bude ako nová🙂
Ahojte žienky 🙂 aj ja by som chcela pre svoju dcérku kúpiť takú starú kovovú klasickú trojkolku. Nemá ešte niektorá z vás na predaj aj v horšom stave kľudne manžel by ju porobil. Ďakujem za každú ponuku.
hľadám starú kovovú klasickú trojkoku. nájde sa ešte u niekoho v podkroví? Ďakujem za ponuku
Aj my sme ju dlho zhanali, lebo vsade boli len tie plastove s tymi pedalmi na prednom kolese, co sa mi zda dost o nicom. Nakoniec sme kupili v klasickom bicyklovom obchode. Stale nejakych 1300,- Sk pred dvoma rokmi. Ale doteraz ju pouzivame. Vyborna, je tazka, tak lahko sa neprevrhne.