Kde nakupujete hračky pre svoje dieťa?

peta1111111
24. nov 2016

Ahojte mamičky v dnešnej dobe je veľa internetových obchodov ponúkajúcich hračky a vždy nové vznikajú . Aké máte skúsenosti?

sibalka21
24. nov 2016

@peta1111111 Ja osobne hracky cez net nekupujem... Najcastejsie dracik alebo tesco...

kaja73
24. nov 2016

@peta1111111 oboch synov sme vybavili cez net..hodina sedenia za PC a mame vybavene obom vianoce za nas,aj za star. rodicov,plus narodky ml.syna za nas aj st.rodicov..mna by kleplo behat za tym vsetkym ,plus aj vyber v obchodoch je mensi ako na nete..taky playmobil u nas nemaju nikde v hrackarstve napriklad..objednavala som aj spoloc.hry ake v obchodoch nemaju a starsiemu tiez tu v meste neviem nic zohnat -take co by chcel-on je uz starsi a je na vojenske a historicke veci..to tu nekupim nikde..teda za mna uplne parada ze je tato moznost...a vyuzivam ju kazdy rok..

peta1111111
autor
24. nov 2016

Ďakujem za reakcie a lego ste kde zvykli nakupovať?

kaja73
24. nov 2016

@peta1111111 lego zvykne byt vyber aj v obchodch..teda zalezi aj od toho ake lego chcem..ak dostupne tak v ramci bezneho nakupu idem naisto a kupim,ak je to dake nedostupne lego tak objednam..maly presne vie co chce tak viem co hladam..tento rok sme lego kupili v obchode..jedina hracka z obchodu...

ivett1
24. nov 2016

niečo kamenné predajne - dráčik a alltoys a potom na nete cez e-shopy - lacnejšie, väčší výber a robím tak už zopár rokov 😉
my lego kupujeme väčšinou z dráčika- máme ich kartu - tak využívame zľavy ("rozprávková cena")🙂

peta1111111
autor
24. nov 2016

ďakujem za reakcie minule môj starší syn objavil na nete slovenský internetový obchod. sú tam nejaké legá za fajn ceny

peta1111111
autor
25. nov 2016

Tak som skúsila ten eshopstars uvidíme. Už tam niekto objednával?

radusiq
25. nov 2016

vsetko cez net, max ked na nieco nahodou natrafim pri nakupoch v obchode tak kupim ale cielene nikdy. Moj maly bol v hrackarstve len raz - a vobec sa mu tam nepacilo, chcel ist prec. Viac si uziva ked pride balik - to hned snori a tesi sa co bude v krabici 🙂

jan6
25. nov 2016

my chodíme do obchodných centier.

mila23
25. nov 2016

ze aka nenapadna skryta reklama .....:o))

peta1111111
autor
12. dec 2016

Tak sme s kamaratkou dostali baliky z eshopstarsu, sme spokojne prišlo to skoro.