Kde majú vystavený podobný domček pre bábiky?

evitka83
18. okt 2017

Kocky nevedeli by ste poradit, kde by som sa vedela realne pozriet na podobny rozlozeny domcek pre babiky? Pripadne ak to mate niekto doma, vydrzi to aspon chvilu, nie je to len nejaka kartonova haraburda?
Dakujem

aluchm
18. okt 2017

Ja tiež plánujem kúpiť podobný a na YouTube sú prezentačné videá. V hračkárstve som zatiaľ naživo nevidela.

bale1rinka
19. okt 2017

@evitka83 vyzerá krásne, že WAW, ale to by zvládol aj otecko vyrobiť z jemných drevotriesok, preglejky či ako sa tomu "nadáva", pozadie vy som si stiahla z netu a vytlačila na papier veľkosti A4 alebo A3 a vaňu, kuchynku, obývačku kúpiš aj oddelene za pár šupov v tých obchodíkoch ža "všetko za euro" nie?

evitka83
autor
19. okt 2017

@bale1rinka mozno hej, ale na to u nas doma nie je velmi cas, ja som si vedoma ceny a za ten cas, ktory stravime inak,mi to skratka stoji

bibistec
19. okt 2017

Vyrobte doma.ja som tiez dcerke vyrobila
Tieto.domceky maju zvacsa jednu dve skrutky lebo su take ze vy si och doma poskladate
Pripadne mozte pri skladani ho rovno zlepit a tak by bol ovela pevnejsi predsalen
Mne pride skor predrazemy ma to co obsahuje ale ak meriesis tak dreveny je dobra volba

severanka90
19. okt 2017

@evitka83 ahoj. My mame podobny tiez od KidKraftu. Je to z pevnej drevotriesky, oblepena obrazkovou foliou. Umyvam to normalne vlhkou handrickou. Akurat sa tie hrany trochu niekde odieraju a folia odlepuje, ale tak decka po tom mlatia nabytkom a kadecim. Vytah sa pouzivat neda, sucha sa tam drevo o plast - zle vymyslene, radsej zvol variantu so schodami. Inak je to pevny a dost tazky kus nabytku. Srobovali sme to dvaja asi 4hodiny.

simca06022011
19. okt 2017

Od kidkraftu mam kuchynku, stol a stolicky k tomu. Je to perfektna znacka, je to pevne a kvalitne, vsetko to umyjes normlane vodou a handrou, farba sa mne nezmila ani po umyvani cifom, kedze moje dieta to pokreslilo.. (ale to je kuchynka). Ja by som doverovala tenjto znacke uz vo vsetkom :DD A kuchynka ma aj prezije... V obchdodoch som ich nevidela nikde. Skladala som to vsetko skoro cely den, ziadne jedna dve skrutky 🙂))

bizubcek
19. okt 2017

Ahojte kočky, my máme niečo veľmi podobné a tiež môžem len odporúčať. 😉 Domček je veľký, pevný a ťažký, ale presne taký sme chceli. 😀 Malá sa s ním dokáže vyhrať celé hodiny. Súhlasím s tým, že to nie sú len 2 skrutky a naozaj dalo zabrať ho zložiť, ale podľa podrobného návodu ho - skôr, či neskôr - zloží každý. Materiál je kvalitný, ľahko sa udržiava, svetlo svieti, záchod splachuje, piano hrá a s výťahom tiež problém nemá. Za mňa veľmi dobrá kúpa! 👍

momoqui
27. sep 2019

@severanka90 ahoj, vytah sa naozaj neda pouzivat? Ja prave zvazujem ten s vytahom