Kde kupujete hračky pre deti?

22. júl 2021

Baby mate nejaku overenú stránku alebo niečo kde kupujete deťom hračky za rozumné ceny? Na rozvoj notoriky alebo také niečo

gdpr
22. júl 2021

Ja okrem niektorých už spomenutých z agatin svet.sk alebo pre školy.sk. Z tej druhej hlavne pracovné zošity ale aj hračky majú.

mattildaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mattildaa
1. aug 2021

minihu.sk

anna524
24. apr 2022

dráčik

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angelicus
19. okt 2022

ak ťa ešte zaujíma tip na super obchod okrem už hore spomenutých tak ja rada nakupujem hračky na https://www.littlebird.sk/ 🙂 posielajú dosť rýchlo a majú super výber 🙏

zlatica99
10. nov 2022

Ahojte, keďže sa Vianoce blížia nezadržateľnou rýchlosťou :D Zaujímalo by ma, kde a aké hračky zvyknete kupovať? Má niekto z vás ročné alebo trojročné dieťatko? Lebo ja už niekedy ozaj neviem, že čím ich zabaviť, nové hračky ich oboch bavia zakaždým len chvíľku.

ivanabat
10. nov 2022

hrackoland.sk
agatinsvet.sk

julish
10. nov 2022

Online neviem, skôr v kamenných predajniach, pripadne omrknem a potom objednam. Nikdy nie v draciku, lebo majiteľ je xenofobny idiot. Teraz je hitom u nás toto (synček 2r), guličky sa dajú využiť na sto spôsobov: https://www.agatinsvet.sk/zmrzlinaren-paul-ceri...

anna_maria1
6. mar 2023

Ja uz som celkom zufala, neviem akosi natrafit na taky overeny obchod, s ktorym by mali viaceri dobre skusenosti. Mame doma kopu hraciek, ale chcelo by to pretriedit, vyradit a kupit nieco, s cim sa moje dieta aj realne zabavi :D Pride mi, ze ju nebavi uz absolutne nic.

ivanabat
6. mar 2023

@anna_maria1 tie, ktoré som spomínala vyššie sú rozhodne overené, nakupovala som tam viackrát a moje deti hračky odtiaľ majú radi, teraz sa mi pozdáva ešte jurkomafilipa.sk

katulienkax
6. mar 2023

@julish preco nie dracik kupujem tam kde je najlacnejsie, nazory majitela ma netrapia, a pes ktory brese je niekedy menej nebezpecny ako ten co je ticho 😉

hiro
6. mar 2023

@katulienkax Prave pre tie "nazory" som tam uz zo 2 roky nebol. Zlemu cloveku ja veru moje peniaze do ruky davat nebudem a za tym si viac stojim ako to ze ma niektore hracky lacnejsie.

aneetra
7. mar 2023

@anna_maria1 Mne uz takisto pride, ze niektore deti sa uz poriadne ani nevedia hrat :D Vidim to aj na mojich neterkach, ktore fakt ze nic nebavi. Neviem, ci su take vsetky deti teraz alebo su len niektore take narocne alebo co, ale pride mi to strasne :D Vzhladom na to, kolko hraciek doma maju a aj tak si nevedia vybrat.

anna_maria1
8. mar 2023

@aneetra Kazde dieta je ine, ale podla mna kazde jedno casom omrzi to, co ma doma. Kupovat stale dokola nove hracky - na to taktiez nemam financie, ale chcelo by to nieco poriadne, co by ich zabavilo aj na dlhsiu dobu.

truthy
17. mar 2023

Ja mám doma dve deti a zahrajú sa s tým, čo pred ne postavím. :D Takže neviem, asi ich len netreba rozmaznávať. Nekupujem im hračky stále, len príležitostne, vtedy fakt že kľudne aj zainvestujem, keď majú narodeniny či na Vianoce. Mali sme toho doma strašne veľa, už som aj zakázala rodinným príslušníkom kupovať stále ďalšie hračky. Na čo, už sme nevedeli, čo s nimi. Radšej takto pomenej, ale za to kvalitné a niečo väčšie.

humajnicek
31. mar 2023

No my to máme zase tak, že máme také obdobia, kedy môjho Lukiho bavia rôzne veci. Momentálne však frčí na hasičoch, fakt že čokoľvek, čo je s nimi spojené, ho zaujíma, tak som trošku snorila po internete a našla som toto:
https://www.tanielashop.sk/p/6632/small-foot-dr...
Vyskúšala som objednať, že čo to spraví a môžem povedať, že už nejaký týždeň ho to drží, tak som rada, že konečne som našla niečo, pri čom aj reálne obsedí. 😅

aneetra
4. apr 2023

@humajnicek Haha presne, moj synovec momentalne uplne to iste. Len hasici, nic ine ani vidiet nechce 😂 Ale tak unho je to tak, ze to proste vsetko take chvilkove, raz ho bavi to, raz to.

tinucha
6. feb 2024

Skúste pozrieť na www.hrackoland.sk. Na instagramovom účte hrackoland nájdete aj tipy pre rôzne deti a videá k hračkám a hrám. A občas aj zľavový kód na zľavu.