Kde kúpiť prepojené detské telefóny?

mywiel
30. dec 2009

Kde sa daju zohnat dva hrackarske prepojené telefony? Také ze sa da volat z izby do izby, maju taky dlhy kabel... Ak viete o niecom alebo mate na predaj budem vam velmi vdacna. Dakujem 😉

zuzik.3
30. dec 2009

mywiel, telefony jsem chtěla pod stromeček,koupila jsem normálně v hračkářství za 370 Kč, měl kabel 9m ale než jsem ho na vánoce zabalila tak jsme to z vyzkoušeli a v tom jednom to strašně chrčelo navíc ty tlačíka byly takové chatrné, zmáčkla jsem jeden a promáčkla jsem celou plochu pod otvorama, tak jsme ho šli vrátit. Zkus mmb, tam jsem taky nějaké viděla.

zuzik.3
30. dec 2009

třeba tady:

berenika39
30. dec 2009

Ahoj, a nejsou lepší takové ty vysílačky? Nemá to kabel, v rámci bytu to funguje super, kupovala jsem to jako dárek a děti se s tím děsně vyblbly.
Zkusím ti najít link.

berenika39
30. dec 2009

http://www.hracky-kocourek.cz/HRY-NA-PROFESE/De...

Zkus google,je jich tam plno, musíš si dát ale "vysílačky hračky", jinak to vysype chůvičky 😀 😀

bzuco
30. dec 2009

ahoj, my máme doma sú nám zbytočné, tak ak by si chcela, môžeme sa dohodnúť 😉 ..šnúra je dosť dlhá, aj tých 7-9m, takže fajn, my sme to v pohode natiahli z detskej cez celú chodbu, kuchyňu až do obývačky. sú plne funkčné...

zuzik.3
30. dec 2009

já jsem si taky říkala že tyto telefony už ne, raději opravdu vysílačky jak píše berenika

lamada181
30. dec 2009

mywiel mi sme ich kupovali draciku a maju ich aj v tescu aj v alloys takze kupis ich v kazzdom hrackarstve stoja do 10 eur

mywiel
autor
30. dec 2009

Dakujem pozriem... 😉
bzuco no ja nemam rodinu v Ruzomberku a zijem v zahranici takze by som musela platit 2x postovné ale dakujem. 😉

mirka414
30. dec 2009

mywiel len nekupuj z kablom to je hrozne radsej decke vysielacky skus na www.kidoh.ch ja kupujem hracky len tam.

maruschka
30. dec 2009

my sme mali tie detské telefóny s káblom-vydržali mesiac a bol z toho brak a decká to potom nebavilo...Tie vysielačky sú lepšie, nemusí sa všade ťahať kábel a môžu si ich zobrať aj von do prírody... 😉 😉

barbyka
30. dec 2009

Bežne v dráčiku ale ako kukám si zo zahraničia tak neviem kde by si mohla kúpiť a konkrétne odkial si? ale kúp radšej vysielačky ako hovorí Mirka414 je to oveľa lepšie

mywiel
autor
30. dec 2009

Mirka dik ale ta str. nie je vo franc. a nemecky neviem... 😒 Tie vysielacky nie su velmi drahé? 😕

mywiel
autor
30. dec 2009

😉 dakujem babula 🙂

babula90
30. dec 2009

neni zač, inšpirovali ste mna a kupujem aj ja 😀

hasleerka
30. dec 2009

my sme ich kupovali v dráčiku, len neviem či to tam ešte majú ... zatial vydržali a máme ich už 4roky

mirka414
31. dec 2009

ja zasa neviem ako nakupovat na ebay,ale mozno je to zasa dobre,lebo by som tam minula vsetky peniaze.

babula90
31. dec 2009

mirka, presne 😀 minula by som všetko, našťastie, nemám takú kartu, ktorou sa dá platiť na ebay, aj tak som na MMB závislá a to mi stačí 😀

mirka414
31. dec 2009

ja som zavisla na nakupovani z nemecka ale teraz sa mi to vypomstilo prekrocila som limit 100frankov za balik a platila som clo,manzel ma skoro prizabil.

mywiel
autor
3. jan 2010

Babula na Ebay ti staci Mastercard alebo ina medzinarodna platiaca karta... 😀

mywiel
autor
3. jan 2010

Mirka idem na to vidis Ebay ma ani nenapadol.... 😅 😀 😉

nestmanshutpricjh
20. apr 2015

Môj telefón má už 12 rokov, povedzte mi, ktorý telefón teraz je najvhodnejší pre mňa, keď som na profesie fotografa, a sú chvíle, kedy budem musieť zvečniť cenné snímky, na odporúčania našiel som tento obchod.http://semilton.sk/mobile-devices/mobiles/