Prosim vas mate niekto skusenost s nakupovanim na internete konkretne sliapaci traktor rolly junior s farm vleckou a oplati sa to kupit 2rocnemu chlapcekovi, bude na tom vediet alebo to bude sediet niekde v kute.On ma stradne rad traktori a chela by som aby to mal trosku na dlhsie a tento sa mi dost paci. Prosim ak ste kupovali niekto cez internet dajte mi vediet na akej stranke.dakujem
@mata1001 mozes dat fortku aky mate?
@majuska451 fuuuha tak to nemozem,lebo je v pivnici s ostatnymi velkymi hrackami (na baterku) a neviem ako by som ho odtial vydolovala,lebo mame strme schody a je tam tma na fotenie s mojim ubohym telefonom...tak najskor na jar... ☹ sory...
my to tiez mame doma 🙂 moji rodicia to kupili malemu k narodeninam 🙂 stale na tom jazdil po zahrade 🙂
V draciku je ten traktor ktory zhanas v rozpravkovej cene za 90 eur..
http://www.dracik.sk/sliapaci-traktor-s-priveso...
Moj syn ma tu mensiu verziu....dostal traktor ked mal rok a 3 mesiace....Dnes ma 2 roky a cca nieco cez 16 kg a lutujem ze sme hned nekupili tuto vacsiu verziu...slapat dodnes nevie ale veelmi rad na tom vysedava a my ho tahame....velmi rad montuje prives- hore dole a vklada don rozne veci....lepsiu cenu asi nikde nenajdesss...
V tescu mavaju traktor slapaci, nevideli ste niekto teraz niekedy?
v metre
@misulikes Dobrý deň, z Tesca sme mali aj my, ale sme ho vrátili, keď sme ho poskladali, nie je taký kvalitný, tie plasty sa prehýbali, celkovo som z neho nemala dobrý pocit, tak sme ho radšej hneď vrátili a kúpili v Dráčiku, /tú menšiu verziu/je pevnejší (môj malý raz-dva všetko roztrieska aj keď nie vždy úmyselne) a nebol tam veľký cenový rozdiel. Máme ho 2,5 roka, malý sa veľa premáva, dokonca i spolu so sestrou 9r. a v pohode aj na chodníku i po tráve.....toť naša skúsenosť 🙂
@misulikes áno my máme tú menšiu verziu, teraz som pozerala na nete www.dracik.sk, stojí 66e a ten väčší za rozpráv.cenu 89,99e.
@misulikes podla mna je link ktory som pridala vacsia verzia- pretoze ma chrbtovu opierku a aj naves je vacsi- aj cen azodpoveda vacsej verzii
m mame doma mensiu verziu bez chrbtovej opierky a aj prives je mensi ale pred cca rokom sme ho kupili v draciku za cca 5O-6O eur ak si dobre pamatam
trocha vyssie su vlozene dve fotky traktorov s detickami, cerveny traktor je vacsia verzia a zeleny traktor mensia verzia..
@veronika426 jej, to je super, aj cena je uplne fajn na to ze je elektricky, len teda skoda ze nema vlecku, bo my chceme hlavne vlecku ☹
@misulikes aj my sme chceli najprv slapaci traktor, lebo maly je do nich cely zažratý 😀 ale ked som snorila na internete, tak mi vyskocil tento bager a uz bolo po traktore 🙂 ale videla som uz inzeraty aj na traktory s vleckou na internete, skus sa opytaj pana googla, nieco urcite najdes, drzim palceky 😉
@anibas dobry den mozem sa spytat tento traktor je z tych vacsich? Lebo nech hladam po nete rozmery nemozem najst dakujem za odpoved
@veronikadamianko skuste web raj hraciek tam najdete aj rozmery traktorov
my mame slap.traktor(znacku neviem) a sme ho sice nekupovali (ale dostali)a mozem ti povedat ze maly (3r) sa rad na nom vozi,aj ked zo zaciatku sme ho tlacili/tahali lebo nedociahol na pedale ale teraz v lete uz isiel sam....takze doporucujem...