Kde kúpim pekný meter na stenu?

anicka1981
26. jan 2012

Ktora mi poradi,kde kupim neaky pekny meter na stenu? Moze byt aj nalepovaci, alebo dreveny, neviem najst na nete nic poriadne....

lubina
26. jan 2012

@anicka1981 u nas som videla v Dračiku pekny dreveny. Boli na nom pokreslene postavicky z rozpravok, myslim ze to bol Krtko Vcielka Maja...viac si nepamatam,Tiez som hladala pre dcerku do izby, ale nakoniec dostala iny od svokrovcov ....tak som to potom uz neriesila.Ten v Draciku stal 9,90 eura

anicka1981
autor
26. jan 2012

@sisaha tieto sa mi velmi nelubili,,,, 😒 , aspon tie co stoja do 20e ,,
@lubina v dracikovi om nevidela, apon nie u nas,,, ale nasla som toto, je to rucne malovane. a do 20e.. 😀 asi si dam toto na obiednavku....

lubina
26. jan 2012

@anicka1981 U nas v Draciku je v LM 🙂 . Ale tento je krajsi, co si tu dala. Ten co som videla ja bol dreveny a oba tie obrazky postaviciek boli farebne.

anicka1981
autor
26. jan 2012

@lubina no , neviem preco mi nenapadlo skor tam pozriet,, 😀 , uz som obiednala, stoji 16e plus postovne,,,tak nec to uz neako vizera 😅

lubina
26. jan 2012

@anicka1981 tak to mas uz vyriesene 🙂

lucia375
26. jan 2012

Ja som mala doma len papierový a deti sa mi stále merali a celý ho roztrhali, takže odporúčam nejaký pevnejší. Ja tiež chcem drevo alebo niečo také. 🙂