Surne hladam tohto ponika, mate ho niektora alebo mi viete poslat link, kde ho kupim? Je to taky mensi konik s hrebenom a tortou... Dakujem
Nasla som jednu slovensku stranku, je momentalne nedostupny... moja dcerka ho dnes dostala a stihla ho hned aj vonku stratit ☹ velmi ho chce, ja velmi dufam, ze ho predsa zozeniem...
ebay.de - http://www.ebay.de/itm/My-Little-Pony-Cherry-Be... a stoji vratane dopravy 18,25eur. ja viem, je to vela ale fakt slovenske eshopy toto uz vobec nemaju.
ach jaj ☹ aj tak dakujem
@handbag ale v ebay-i nemáš záruku, že ti to vôbec príde. Veľa ľuďom nedošiel ten balík... Takže nie je to spoľahlivé 🙂
@petruska573 záruku síce nemáš, ale mne prišlo všetko (okolo 100 objednávok) a to objednávam z Číny, Honkongu a pod., predajcom dosť záleží na tom, aký dáš feedback 😎
@petruska573 pri kazdej zasielke co posielaju predavajuci mas uz podacie cislo zasielky, bud posta alebo kurier. ja objednavam z ebay (ci .de alebo .com alebo .com.uk) niekolko rokov a vzdy mi vsetko prislo. dvakrat sa stalo ze balik neprisiel, dala som dispute na paypal a do 15 dni som mala peniaze naspat v plnej vyske. nakup zo zahranicia je v zahranici bezna forma, to len tu na slovensku a v cechach sa vsetci vsetkeho boja a maju pocit ze dobierka je ta najbezpecnejsia forma (pritom je to uplna blbost).
Dobrý deň! Tento koník sa zrejme nedá kúpiť na Slovensku 😒