Kde kúpim hračku traktor s hudbou?

adkasmolka
5. jún 2012

Prosim Vas maminky, kde by som zohnala tuto hracku?
http://www.mifus.de/Baby/Babyspielzeug/Besttoy-...
Bola som sa pytat aj v draciku, ale tam to mali naposledy v decembri. Viete mi niekto poradit?
Vdaka!
Ada

petrusia
5. jún 2012

V dráčiku ... je to super hračka. Máme doma odporúčam.

adkasmolka
autor
5. jún 2012

no len v draciku ked som sa bola pytat, ju mali naposledy v decembri 2011 😖

tunzal
5. jún 2012

@adkasmolka no neviem či to ešte dostať my to máme už skoro 8 rokov 😀 , ale aj vtedy to bolo kúpene v dráčiku

alusha
5. jún 2012

my ju mame tiez z dracika, ale uz takmer styri roky 🙂 a stale funguje, je to naozaj dobra hracka 🙂

adkasmolka
autor
5. jún 2012

tak to asi len nas trapny bystricky dracik klasicky nema ..juuuj 😠

kathrin6
5. jún 2012

@adkasmolka a neda sa objednat z uvedenej internetovej stranky?

adkasmolka
autor
5. jún 2012

@kathrin6 postovne stoji 19 eur! Takze nehrozi..

adkasmolka
autor
5. jún 2012

@traktor dakujem velmi pekne za tip, ale hladam presne ten co je na obrazku uvedeny..Ale vazim si pomoc 🙂

kathrin6
5. jún 2012

@adkasmolka aha to som si nevsimla, ze postovne je take drahe to by som ani ja potom nechcela. Dufam, ze sa ti podari ho zohnat. Potom daj tym je super taky traktor.

tunzal
5. jún 2012

@adkasmolka a to si kde čítala že poštovné je 19 €, ja som našla len toto:

Doprava tovaru na predajňu v SR aj ČR
Doprava, objednávka v hodnote do 40,- € (manipulačný poplatok) * 1.00€
Doprava, objednávka v hodnote nad 40,- € * ZDARMA

Doprava kuriérom len v rámci SR
Doprava k Vám do 24 hodín * , platba vopred, objednávka do 17,- € 6,00 €
Doprava k Vám do 24 hodín * , platba vopred, objednávka nad 17,- € 4,00 €
Doprava k Vám do 24 hodín, dobierka, objednávka do 17,- € 7,60 €
Doprava k Vám do 24 hodín, dobierka, objednávka nad 17,- € 5,50 €
Doprava do 24 hodín, platba vopred * /dobierka, objednávka nad 100,-€ ZDARMA

adkasmolka
autor
5. jún 2012

kedze viem len anglicky, dala som si to prelozit..zjavne zle 😨 Ale dakujem za preklad 🙂

annalena
5. jún 2012

@adkasmolka ak by si to chcela objednat z tej stranky co si hodila hore mifus.de , tak mas postovne 18,99 eur - dobre ti to prelozilo. to co prekladala @tunzal tam nikde nevidim, neviem, odkial to ma. 😉

adkasmolka
autor
5. jún 2012

@annalena tak ci onak, nebudem si to z tade objednavat, to bola jedina stranka ktoru mi vyhodilo v prehliadaci, pri zadani nazvu tovaru, preto som dala link nemeckej stranky. Ale vdaka za ohlas 🙂

annalena
5. jún 2012

@adkasmolka mne to vyhodilo este aj polske stranky, ale neviem, ci by ti to pomohlo dalej 🙂 a ci je to naozaj to iste, to tiez netusim 🙂 v kazdom pripade, drzim palce pri hladani.

lilla244
5. jún 2012
sisaka
5. jún 2012

jeej prave vcera som ho dala do vreca na darovanie...maly ho mal niekolko rokovalenejak zvlast nezaujal, vacsinu casu prezil na policke, nastastie, ta odrhovacka je po par dnoch neznesitelna. Som rada ze som ho kupila za lacno z druhej ruky, mrzeli by ma vyhodene peniaze

katusradus
5. jún 2012

@adkasmolka my ju máme z hračkárstva all toys

tunzal
6. jún 2012

@adkasmolka je to stránka dráčika, vieš to od nich aj cez net objednať, majú to na sklade

tunzal
6. jún 2012

@adkasmolka link ti dala @traktor

zubrienka1
6. jún 2012

@adkasmolka my sme tento isty traktor so zvieratkami kupili pred vianocami v draciku 🙂 tak vyskusaj tam zbehnut 😉

adkasmolka
autor
6. jún 2012

@zubrienka1 v nasom bystrickom draciku to nemaju od decembra 2011 a alltoys dlhodobo prerabaju je zavrety.

adkasmolka
autor
6. jún 2012

OKEJ BABY VDAKA ZA POMOC, VACSINA PISETE ZE TO MATE Z DRACIKA, UZ SOM IM PISALA MEILA, ZATIAL SA NEOZVALI.
DAKUJEM VAM ZA POMOC A OCHOTU, KRASNY DEN MAMINKY 🙂

gergi7
11. jún 2012

My ho mame tiez z Dracika a je super, deti sa mi stale s nim hraju! Akurat som ho pozerala koncom mája, lebo som ho chcela kupit ako darcek krsnej dcere