Babule neviete kde kupim dcere Herbar? normalnu knizku peknu, kde sa zakladaju suche byliny a listy. kedysi bola v pohode zohnat a teraz nie a nie zohnat. poradte, dik
Na nete som našla inzerát na predaj herbáru so 450 druhmi rastlín.Neviem, či je ešte aktuálny, možno keď lepšie posurfuješ, nájdeš aj iné.
http://www.adoos.sk/post/11730947/predaiexclm_h...
Ale osobne si myslím, že nie je nad domácu výrobu. 🙂 Ja som milovala to lisovanie a lepenie do zošitka, robili sme to spolu s maminou a mám na to pekné spomienky. Aj tomu dieťaťu to viac dá ako len - na tu máš, odovzdaj to. Ale záleží, koľko času na to máte. Taký herbár sa dá vyrobiť do týždňa, dvoch.
Pokial chces kupit herbar, ja mam 90 000 polozek, takze lepsiho cloveka nenajdes na nakup. Ale predavam minimalne za 500 eur, lepse viac. Ozvi sa.
V.
Maminka chce asi prazdny herbar.dosky a prazdne strany,aby si dcerka mohla lisovat rastlinky.
Ja som nieco tusim videla v knihkupectve asi Pantha rei.ale nie som si ista. Mozno aj v hobby potrebach.
A urcite by ti take daco vedeli spravit sikulky cec www.sashe.sk Viacere predavaju krasne diare,albumy,zosity a dennicky.a dalo by sa tam lepit aj rastlinky.
pre koho chceš také diare?
my sme si zase kupili kancelarske stoličky a nakolko sme ich nemali kde schovat, tak sme si ich dali už teraz
kde ste ich kupovali a kolko stali?
ak chceš kvalitnu kancelarsku stoličku, ortopedicku a pohodlnu, tak si budeš musiet priplatit
my sme ako deti vyrábali. nejaký zošit a pekne zbierať, lisovať a lepiť. a pod to sme pekne písali popisky, čo to je, na čo, kde sme našli a tak