Ahojte, moja dcéra chodí na gitaru, keďže sme jej doposiaľ žiadnu nekúpili (má požičanú z hudobnej) a blíži sa termín jej sviatku, radi by sme jej nejakú vybrali, poznáte nejaké hudobniny, kde sa dá dobre a lacno nakúpiť? Prípadne na internete. Za pomoc vopred ďakujem.
alebo pozri inzeraty, niekedy su tam nevhodne dary, vyhrate v tombolach veci - su to nove veci, len sa im nehodia.. ja som tak kupila mycku za dobru cenu 🙂
@elenazelena Kytary? českú stránku, ako to bolo s dovozom?
Nedávno sme aj my nakupovali na kytary.cz a môžem vrelo odporučiť, pomohli nám aj s výberom aj s nadstavením nástroja. A dovoz bol bezproblémový do 2 dní.
@kristknav Ako napísala Zlatka, s dovozom nie sú problémy.
Dnes som volala na Kytary, pozerala som ešte ďalšie stránky, ale zdala sa mi výhodná ponuka na českej stránke. Najmä, keď je dobrý kurz. V hudobnej nám poradili gitaru, tak ju už treba len objednať 🙂
Čo vám poradili v telefóne, lebo väčšinou mám skúsenosti, že operátori mi vôbec nevedia pomôcť.
Boli milí a pomohli mi presne s tým, čo som potrebovala, neviem čo konkrétne vás trápi.
Kupit gitaru cez net, to je cista macka vo vreci. Dohodnite sa s ucitelom, ak je rozumny, poradi vam najlepsie.
Pokiaľ je učiteľ natoľko ochotný, že presne odporučí druh gitary, myslím, že sa nejedná o mačku vo vreci 🙂 Dnes už celkovo nákup cez internet je úplne bežný a e-shopy si dávajú záležať... Podľa mňa, všetko záleží na tom, čo ti odporučí učiteľ, veľakrát totiž v hudobninách ani nemajú dostatočný tovar a nevidím rozdiel v tom, či to oni objednajú zo skladu alebo si to človek sám objedná cez internet...
Moj manzel uci, preto viem ako je "rad" ked rodicia kupia gitaru len tak haj-buj. Isteze ani on nevie zarucit co spravi nastroj doma, ale min moze gitaru vyskusat, ci ma dobry zvuk resp. Ci nema nejaku vadu, ktoru laik nezbada. Niekedy dieta proste z nastroja vytriezvie a rodicia maju doma nieco, coho by sa radi zbavili, aj preto by som isla za ucitelom a spytala sa ci o nejakom nastroji nevie.
Ďakujem za vaše názory, samozrejme, učiteľ má v rozhodovaní nezastupiteľné miesto 🙂
A tak predpokladám, keď má požičanú gitaru z hudobnej, tak asi viete akú máte hľadať, prípadne Vám priamo o tom hovoril aj učiteľ, nie?
Ahojte. My sme kupovali gitaru v hudobninách v Auparku. Boli milí ochotní poradili. Dcéra je v tom nováčik takže sme tiež nevedeli akú....ale bolo nám poradené zo strany učiteľky že aspoň takú nad 100 eur....viem že ich viac druhov ale podľa učiteľky sme kúpili dobrú-odporučili nám ju v obchode.
ahoj moj manzel ako hudobnik nakupuje bud z kytary.cz, alebo este aj z nemeckej Thomann.de akurat teraz stade ideme objednavat pre krstna a zrovna gitaru. ale aj tak by som sa poradila s niekym, kto sa do toho rozumie, pre deti treba s tensim hmatnikom a moj muz vyberal gitaru s vyrezom, ta ma viac prazcov.... atd.
my sme tiez pozerali nejaku gitaru v hudobniach v Auparku v kE, ale som bola zhrozena z toho opracovania. a pritom stala vyse 100e.
inac vsade plati, ak nie si spokojna, mozes tovar poslat spat.
http://www.thomann.de/de/harley_benton_hbd120ce... vybrali sme si tuto
Ahojte. Nedávno som kupoval gitaru v Muzikeri. Maju predajňu v Auparku s celkom slušným výberom. Majú tam aj gitary pre školákov za normálne ceny. Prípadne by som skúsil aj ich eshop napr: http://www.muziker.sk/gitary/akusticke-gitary/w...
nad 50 eur majú tuším dopravu zdarma
Júuj zas poväčšine zahraničných predajcov cenzúrujete ☹ nemáte niekto skúsenosť s kytary.sk ? Malému zháňame na zuš gitaru a tak pátrame po internete...
S kytary mám skúsenosť, riešila som tam reklamáciu a nebolo to úplne najrýchlejšie nakoľko sú z Čiech
Ja som kúpila dcére tu v bazáriku, osobne sme ju boli obzrieť a vziať, sme spokojní dobrá gitara za výbornú cenu 🙂
kytray.sk sú podľa info slovensky. ste si istý že sú češi?
keby boli kytary slovenská firma volali by sa gitary 🙂 v kontakte majú Prahu a tak isto reklamacie sa posielaju do Prahy, riešila som tam reklamáciu a už do zahraničia nechcem nič reklamovať
Dobrý deň, kde ste napokon kupili nastroj? Objednali ste ho z tych kytary alebo ste to poriesili cez kamennu predajnu? Dakujem vopred
Ja som tiež objednávala cez kytary.sk. S dovozom nebol problém, predtým sme sa boli pozrieť aj v kamennej predajni v Brne. Reklamovať som sice nemusela, takže túto skúsenosť nemám ale vzhľadom k tomu, že jednajú naozaj solídne, ani toho by som sa nebála. Hlavne je to len Česko, nie USA. A mimochodom s ich jednaním som bola nadmieru spokojná, navyše majú vlastný servis a ten vám poskytne málokto
Ak viete čo chcete kúpiť, e-shopy sú výborné. Ak si nie ste istí, je lepšie ísť priamo do hudobnín a nechať si poradiť, prípadne si nástroj vyskúšať 🙂
V Starom Meste na Medenej, ale oveľa lepšie je kupovať online. Osobne som kupovala cez kytary.cz, so slovenskými hudobninami nemám skúsenosti, takže to neviem povedať...