Kde kúpim garáž alebo parkovací dom pre chlapcov?

tatehotna
17. sep 2022

Dobry den, prosim poradte mi kde kupit nejaku fajn garaz alebo parkovaci dom, ktory bude mat viac funkcii ako napr. vytah ktorym sa daju vyviezt auticka, zaroven aj moznost aby z poschodia vedelo auto ist same, malo autoumyvarku a pod. jednoducho viac moznosti ako len samotne parkovania. Mali sme vyhliadnute znacky wader, ale co som pozerala stranky, ktore maju skladom tak recenzie boli nic moc. Takze radsej by som nieco overene, nech nevyhodime kopec penazi do luftu.

solida1
17. sep 2022

@tatehotna my máme parkovací dom z Lidlu. Má 2 poschodia, výťah

solida1
17. sep 2022

@tatehotna oprava, 3 poschodia 😉

solida1
17. sep 2022
monicka976
17. sep 2022

@solida1 ahoj, prosim ta ako si s nou spokojna, je to aspon ako tak kvalitne spracovane ?? Ja som malemu kupila tiez, inu znacku ale to spracovanie teda fakt bieda, aj sa mu to lahko lame, tie doplnky nedrzia, vytah seka...a on zas nie je z tych deti, co by nicili hracky, pekne sa hra a bavi ho to.

engynka
17. sep 2022

@tatehotna aj moj ma presne tuto garaz z lidlu. Super je ze je naozaj stabilna. No ale umyvacku veru nema, len vytah, 3 poschofia a dve drahy

deedol
17. sep 2022

aj my mame presne toto z lidl a maly je spokojny.

kvietocek05
18. sep 2022

Aj my máme z lidl a absolútna spokojnosť. Malý sa s tým vyhra dlho. A kvalita za tu cenu perfektná. Aj montáž zvládla mamka sama 🤣

panizima
18. sep 2022

@tatehotna moji mali parkovací dom

tatehotna
autor
18. sep 2022

@panizima aky konkretny? vies prosim ta poradit?

mariejenka
27. sep 2022

https://www.modernynakup.sk/tovar/stavebnica-ga...
Takéto podobne dostal synovec, mne sa videlo aj kvalitný plast,aj komponenty pekné,len synovec je neriadena strela a rozporcoval ju...zial...

tatehotna
autor
27. sep 2022

@mariejenka taketo nieco som hladala, ale tak objednali sme z lidla tak uvidime, dakujem za tip do buducna