baby,poradte ak viete,kde sa da kupit doktorsky kufrik,svieti,naznacuje tlkot srcdca,teplomer pipa..videli sem taky u jedneho dievcatka,ale nie sme v kontakte a radi by sme nasej malej doktorke taky kupili? nemate niekto taky?
skús v dráčiku alebo v hračkárstve , tescu 🙂 ja keď som bola malá ja som mala kufrík ale netuším kde to mamina kupovala 😀
@sakura77 neviem či myslíš niečo takéto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15289270
@salonka1981 jej,ty so zlatko,presne toto hladam 😵 😵 😵 😵 😵 strasne moc dakujem🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
presne takyto mame z Alltoys, len v inom kufriku a je super, uz vydrzal skoro 2 roky 🙂
@sakura77 tak som rada že som pomohla ja som tiež zháňala tak som našla iba toto zvukové a teda ja som chcela aj aby to bolo ružové ale nakoniec som aj tak vybrala iné bez zvukov a svetielok 🙂
@sakura77 ahoooooooooj 😉 moja neterka dostala minule Vianoce,ale nebol to kufrik,ale cely taky vozik lekarsky a ako pises, teplomer svieti a pipa, aj fonendoskop pipa tusim. ale je to velky vozik,nie kufrik ako zhanas 😒