Kde kúpim detské auto na elektriku?

kvetinka0099
12. jún 2015

Ahojte, syncekovi by sme chcely kupit k narodeninam auto na kolko to je jedina vec ktora ho bavi.len nevieme ze kde ho kupit, uz ste aj objednavaly s internetu ? Nejaku dobru stranku a slusnou cenou.

esterba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
renesens
12. jún 2015

Tieto su drahe, ale vypadaju uzasne 😉 http://www.retro-shop.sk/kategoria/1109/el-auti...

ivet1371
12. jún 2015

Slniečkovo.sk a treba kde sú dve baterky dlksie sa može voziť

jeennyv
12. jún 2015

u nas ich maju v nayku a planeo elektro..cize tipujem, ze ich najdes v tychto obchodnych sietiach po slovensku 🙂

libka1
12. jún 2015

asi mi napises ze pisem pomimo, ale ja stale nechapem co vedie rodicov k tomu aby detom toto kupovali. nebude pre neho prospesnejsie ked dostane nejake odrazadlo kde bude aj vykonavat nejaku cinnost a nie len sediet ako panak a rodic ho bude dialkovym navigovat? Ja som ako decko tiez mala taketo auticko, ale malo pedale, toto mi uz pride uplny ze ulet...

esterba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
libka1
13. jún 2015

@esterba slapacie, to ano... to je ina kava. Ale to elektricke mi pride ako nepotrebna frajerina a vyhodene peniaze. Jasne ze je to zlate, ale uplne nepouzitelne...

esterba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivet1371
13. jún 2015

@libka1 moj sa rýchlo naučil na ňom jazdiť sám nebolo ho treba ovládať🙂

libka1
13. jún 2015

@ivet1371 ok, ja radsej viac pohybovo zalozene aktivity pre dieta, krutenie volantom mi nestaci.... kazdeho volba

ivet1371
13. jún 2015

@libka1 moj je všestranný ma korčule,bicykel.mal aj elektrické auto a teraz štvorkolku.vyberá si podľa toho čo sa mu práve chce.teraz prave len bazén 🙂

libka1
13. jún 2015

@ivet1371 😀

gaby21
13. jún 2015

@libka1 Ja uplne suhlasím, strašná hračka pre dieťa, absolutne nič nerozvíja, ale poznám dieťa ktoré dostalo takéto auto, a rodičia boli nanho strašne hrdý aký bude z neho šofér, a on celé dni nič nerobil iba sa vozil okolo domu, doteraz nevie chodiť na odrázadle, bicykli, skákať na trampolíne, zato nadobudol užasné šoférske schopnosti 😝

gaby21
13. jún 2015

@ivet1371 Fuha, to už má potom aj vlastnu garáž 😎

libka1
13. jún 2015

@gaby21 raz bude z neho slavny kamionista 😀

gaby21
13. jún 2015

@libka1 No len neviem, či bude do toho kamiona vobec vyliezť 😀

libka1
13. jún 2015

@gaby21 nevadi, ked bude slavny nalozia ho tam manazer a asistent...

ivet1371
13. jún 2015

@gaby21 no obsadil tatovu 😀 garáž

ivet1371
13. jún 2015

@gaby21 nesúhlasím že je hrozná.moj chce jazdiť ako jeho tatinow a brat.auta a jazdenie je pre nich super.a vie sa voziť na odrážadle .bicyklovat bez pomocnych.korčuľovať na ľade a jazdi na benzínovej štvorkolke 😉. A aj skákať na trampolíne

gaby21
13. jún 2015

@ivet1371 Ved v pohode, ja by som niečo takéto svojim deťom nekupila, proste ked vidím tie deti ako tam bezducho sedia, a idu strašne pomaličky dopredu, a rodičia vykračuju popri nich, no neviem mne sa to nepáči, pripadá mi to nudné, ale každému sa samozrejme páči niečo iné, ja som trošku akčnejšia mamička...

aeisha
13. jún 2015

@kvetinka0099

Pekny vecer baby... Ja musim len povedat, ze my mame toto auticko, dostal maly k narodeninam Hummer. Jazdi to cca 2hodinky. Myslim,ze je to na kazdom, ako vedie svoje dieta...My napriek tomu ,ze mame tento "podporovac lenivosti"...chodíme s deckami na turistiku, denne sme vonku na prechadzke do 19.30. (Rovno zo skolky ideme na dllhu prechadzku 5-7km podla pocasia), skratka mame velmi pestry program, deti chodia na plavanie, turistiku,bicykluju no a to ze maju taketo auticko, myslim ,ze ich pohybovy rozvoj nijak nezabrzdi. Chodia na nom 1 max 2krat do tyzdna. Mame ho od marca a ked ide na auto, tak je to vzdy naj. Cize zatial nas to neomrzelo, no a ak mam pocit, ze uz stacilo, poviem,ze auticko uz treba dat nabijat a sup ideme na bike, odrazadlo...a vsetko je v najlepsom poriadku. Priznam sa, ze ja by som ho nekupila, ale som rada, ze ho mame, pretoze za tu hodinku-dve tej radosti to stoji...Neskutocne sa obaja tesia z neho a verim,ze este dlho budu, nakolko je pre dvoch. Tento tyzden napríklad na nom este neboli, pretoze sme mali iny program..Aj dnes, boli sme cely den na akcii vonku...cize?! 🙂 Prajem vela radosti s autickom 🙂

kvetinka0099
autor
14. jún 2015

@aeisha syncek bude mat jeden rok juli , a taky je na auta ze az, kec ideme do obchodu tak na aute a tesi sa a ked ho vitiahneme tak velky plac hovori brm brm 🙂 stale sa pita do auta place , hracky ho apsolutne nezaujimaju vobec sa nehra.. ma to mat pokom po tatovi .tak preto ho chceme kupit.

merrien
Odpoveď bola odstránená
Zobraz