Zháňam takýchto ponikov. Tento je semišový. Dnes my prišiel plastový- tvrdý. To sa už nedajú kúpiť tie klasické gumené ako sme mali niekedy my pred 20r? 😒🤣😰
Klasický obyčajný malý ponik s mäkkým telom a dlhou hrivou na česanie - Viete mi poradiť značku a obchod?
Veľká vďaka
My mame Lunu toho plyšového rozprávacieho plysaka ... a má dlhé vlasy akurát na česanie
ja som kupila pred casom v Tescu, bola to suprava 2 kusov spolu a potom tusim mali aj balenie s viac kusmi ak sa nemylim.
@snowflake123 vážne? Mäkké gumené? Lebo tieto co prišli vyzerajú skoro rovnako ale je to tvrdý plast
je to guma myslim, zajtra odfotim 🙂
aj z Pepca mame, poslem od IP 🙂
V tescu mali nedávno sadu, väčšie, menšie, farebné mäkké gumenne
Dakujeeem idem hneď zajtra pozrieť.
Ste supeeer
Wonder pony land sa volajú
@chcemradu dakujeeem
Inak koľko ponikov je v tej sade? Nasla som sadu ale asi 10ich tam je. To je toto?
@chcemradu neviem ich vygooglit na slovenskej stránke. Všetko len cez ebay
Áno, majú aj menšie aj väčšie sady. Ja som pre kamarátkinu dcérku kupovala takú asi 20tich. Bol tam taký veľký asi 20cm jeden trošku nižší az po najmenšieho. Stalo to niečo cez 15€ minulý rok v marci. Teraz pred vianocami mali len s malými koníkmi.
@chcemradu parada. Ďakujem
Mi * pre boha.... neviem to opraviť v texte... rozmýšľala som nad mnoznym číslom (nám prišiel ponik, nie mne ) 🤣
Ospravedlňujem sa Štúrovi aj všetkým slovencinarkam