Ahojte,mam otazocku,kupili sme pre drobca pieskovisko,no chcela som kupit don bio piesok kde ho zohnam?dakujem 🙂
tiez ma zaujima ten biopiesok .... hlavne to treba zakryvat aby ti tam nechodili zvierata na potrebu ...
ja si nosim v kybloch (samozrejme s autom) zo stavebnin ... a vyjde ma to par centov ... a radsej ho po par tyzdnoch vyhodim a donesem cerstvy ...
to je asi taký, ktorý sa nezašpiní, nepolezú do neho zvieratká (chrobáky).
Nehnevajte sa na mňa, no niektoré maminky by najradšej svoje dieťa držali v sklenenom zvone aby sa mu nič nestalo.
Ja som ako dieťa jedla piesok z pieskoviska v MŠ, a čuduj sa svete nič mi nie je. A to mám 39 rokov.
tak tym bio pieskom si ma totalne odrovnala 😀 😀 😀 😀 to bude asi taky co je vhodny aj na jedenie tipujem...
@rebeka7501 najlepsie v inkubatore cely zivot 😉 tiez mam ten pocit..
Niekto bude aj bio vzduch zachvilu zhanat 😀
Biopiesok ? To som este nepocula. Ale stopercentne bude taky isty ako obycajny len bude o sto percent drahsi lebo tam niekto nacapi nalepku "bio".
Pocula som uz o specialnom piesku do pieskoviska, je ocisteny, my ho mame zo stavebnin, vrece za 8 eur, ale bio???
Tuk tuk tuk na celo.
ja chodim na biopiesok do biolesa za nasu zahoracku biodedinuu....a minule som pozerala ako nasa biomacka kaka do toho biopiesku....tak sme piesok vymenili a zbuchali sme biokryt.... 🙂
Navrhujem zriadit novu stranku: Biokonik.
Ja mam na predaj biopiesok, vrece iba po 99,90 eur. Kludne napis, kolko vriec potrebujes.
no bio je taky co je pestovany na domacej farme a bez pesticid 😀
Ale dost vtipov, mamicka sa len zle vyjadrila, chce cisty piesok pre svoje dietatko.
@lucia006 podla mna ho predavaju vo vacsich hrackarnach kde predavaju aj pieskoviska, smykacky, hojdacky...hry do exterieru, u nas teda urcite, preto predpokladam ze by mohli aj na slovensku
To isto bude taký s bio dážďovkami.
To sa musis spytat na nejakej farme kde sa pestuje 😀
http://www.najhracky.sk/index.php?s=sekcia&s_id...
http://pieskoviska.heureka.sk/smoby-31000-pieso...
daj si do googlu piesok do pieskoviska a vyhodi ti ich kolko len chces, potom uz len vyberaj co mas najblizsie
@maznacik007 bojim sa ten normalny...kedze prave vtelevizii nas na to upozornovali ,co vsetko je vtom stavebnompiesku
v hornbachu maju piesok do detskeho pieskoviska za par eur, ale nie je bio a podla mna ani bio neexistuje.
Ako napisala henikav,skor som myslela cisty piesok ,sa teraz neosalte vsetky ,ze nechcem ten rynavi piesom so stavebnin dat malemu ,aby ho jedol lizal a pod.dost je haklivy a vzdy sa mu vyhodi afta alebo kutik.pytala som sa otazku kde ho zohnam ,CISTY PIESOK.tak poprosim nechsa zapajaju len tie ktore vedia kde sa da zohnat,nie tie ktore ani netusia ,ze sa da taky zohnat!!!!dakujem
Biopiesok je podla mna len nejaky marketingovy tah,
vobec by som sa nad tým nepozastavovala... a parazity su vsade okolo nas,
my mame doma len klasicky a cuduj sa svete mojim bababm nic nieje 😀
treba sa detom venovat a davat pozor aj na pieskovisku, a ucit ich ze piesok nie je na papanie.
aspon usetrime za biopiesok 😉
Inak mamicky neviete kde zozeniem BioToaleťak? 😀
@belllinka ja nehovorim ze nemam ,tak to nazvali vtelke ,ked upozornovali maminy aby kupovali original dopieskovisk a nie so stavebnin ,,ale hned hlasky sliepka a pod,nechaj si ho v inkubatore a pod.to myslim si mozte odpustit a ked nepoznas odpoved na otazku ,naco sa zapajat?
aky je to bio piesok???