Kde kúpim bábiku Heidi?

anonymka11
13. jún 2022

Ahojte prosím Vás neviete mi poradiť, kde by som zohnala bábiku Heidi? Ďakujem

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
clavak
13. jún 2022

@anonymka11 skús Mall.sk

anonymka11
autor
14. jún 2022

@clavak
@fairyprincess Amazon aj mall som skúšala bohužial nemajú ju

sweetlife001
14. jún 2022

Ahoj, mne ju sesternica kúpila v Anglicku, no stratili sme ju v Tescu 😅 tak som zháňala druhu a teda našla som ju tu na MK, úplne novú, presne ako máš na fotke v krabici. Pani bola z nášho mesta, takže sme hneď po ňu išli, ak dobre pamätám, vravela že z Nemecka jej nosi muž taketo hračky. Tak nemáš niekoho v zahraničí, kto by ti ju kúpil ?
Inak ja som uvažovala, že ju aj predám, ale včera ju dcéra vytiahla asi po sto rokoch ! Tak tu akurát leží vedľa mňa Heidi 😃 aj taketo postavičky to mám tiež cez bazár.. ja ju teda momentálne predať nemôžem, ale skúšala si bazáre pozrieť ? Ja som ju raz videla aj na Bazoši.. vtedy často chodila tá rozprávka v telke a veľa ľudí ju zháňalo, ale to bolo už dávno, tak možno sa jej bude niekto chcieť zbaviť..

anonymka11
autor
14. jún 2022

@sweetlife001 to je presne ona tu čo by som chcela, ak by ste náhodou predsa len sa rozhodli ju predať rada ju od vás odkupim...Bazoš som už pozerala, ale tam bohužiaľ nikto takúto bábiku nepredáva..v zahraničí nemám nikoho ja som už hľadala aj na zahraničných stránkach a nič 😔 som zúfalá z toho

anonymka11
autor
15. jún 2022

Prosím Vás skúšala som pozerať všetky stránky aj zahraničné všade je už nedostupná ak by ste náhodou ju mali niektorá na predaj rada odkupim ďakujem

meritka
3. nov 2022

dobrý deň, natrafila som na vaše fórum , tiež hľadám bábiku Heidi , našli ste ju niekde nakoniec ?

martinkamm
26. apr 2023

@sweetlife001 nahodou este nepredate???dakujem

mijamipe4
27. apr 2023

@sweetlife001 dobrý deň kde ste zohnali tu babiku

deenisssa
10. okt 2023

@martinkamm dobry den,mám takú istú.Málo hraná,prevažne na poličke.Viem posunút za 15 e.