Kde je možné vyskúšať cykloodrážadla v Bratislave?

exquisite
4. feb 2015

Potrebujem poradit predajnu kde si mozem vyskusat a pozriet cykloodrazadlo. Viete o niecom v Bratislave? Mame doma Puky L RM odrazadlo, syn bude mat 3roky a chceli sme kupit vacsie ale Puky sa nam zda tazke, vacsie je o kilo tazsie ako mame tak chcem skusit nieco nove. Citala som vela prispevkov o Strider, First Bike. strider sa mi zda mensi co sa tyka kolies.
Dakujem !

pribinak
4. feb 2015

My sme kupovali odrazadlo First Bike v predajni na Trojicnom namesti, to su asi Podunajske Biskupice, normalne nam ho pozicali von, asi na 15 min, aby sme si ho skusili

kivivi
4. feb 2015

@exquisite asi pred 2 rokmi mali first bike v avione v hračkárstve all toys

katy1979
4. feb 2015

strider je mensi ale nie kolesami ale ramom, first bike velkostne asi ako puky. S tym rozdielom na first bike nevies zvysit riaditka, co pri vacsom dietati mozno vyuzijes.
Vacsie od puky je 16" strider ale to zavisi od vysky dietata a dlzky jeho noh.

exquisite
autor
4. feb 2015

Dakujem za odpovede, este som nasla cyklood. JD Bug Billy, daju sa mu neskor pripevnit pedale co sa mi zda super, neviete nahodou aj o nom ? Kde by mohol byt k videniu?

exquisite
autor
9. feb 2015

Nakoniec som bola v Cubicone - obchod Vnimave hracky. Maju na predajni odrazadla Puky, Strider, First Bike a aj Kokua. Vyskusali sme vsetky a u syna zvitazil opat Puky - LR XL. Vsetky ostatne sa nam zdali uz mensie, kedze syn ma 3 roky a chceme aby mu vydrzal co najdlhsie.vyzera uz ako bicykel. 🙂

hermiona368
9. feb 2016

@exquisite ahoj, chcela som sa ta spytat kolko mal maly ked ste mu kupili puky M ? moj ma teraz 2 roky a 4 mesiace a chcela som mu kupit bud M alebo uz to L, ale mne sa zda byt to l moc velke, teda tie kolesa. a ten fisrt bike sa vam nepacil ?

exquisite
autor
9. feb 2016

Nas malý ho mal od 2 do 3 rokov. treba si to ist vyskusat, to je najlepsie.ako sme boli my. v tom cubicone ich mali vsetky a mohol si ich sam drobec skusit.

hermiona368
10. feb 2016

@exquisite dakuje za odpoved 🙂 dam si to vyhladavac kde sa to nachadza, u nas maju len puky, strider. A ten strider sa mi nepacil ani jemu, plastova stolicka, mali sme minuly rok pozicany.

exquisite
autor
10. feb 2016

nam je trosku luto ze sme nezobrali First bike. syn ho vyskusal raz vonku ked mal 3,5r. lahunky oproti Puky, vyborny posed!! puky je fakt tazky, vyhoda je odkladanie noziciek pri spustaní z kopca a ppod.

hermiona368
10. feb 2016

@exquisite presne ako pises, ze puky ma to odkladanie noziciek preto sa mi paci. aj ked dufam, ze nebude moc nasiroko. First bike som nazivo nevidela, ale pisali ze nieje mozne vyskovo nastavovat riadidlaale tiez ma oslovila ta vaha, lebo ako pozname svoje deti, dost casto ich budeme nosit my, ze ? 🙂

exquisite
autor
10. feb 2016

presne tak, my ho velakrat tahame a teda fakt da Puky zabrat. riaditka su asi minimum co by som riesila.aj ako 3,5rocnemu sedel super. nas syn ma nozicky na Puky pekne pred sebou vylozene spolu...🙂 ale keby som znova isla kupit, kupim First Bike

hermiona368
11. feb 2016

ved to ze kovove je vzdy tazsie :( asi najskor kupim puky velkost M a az na buduci rok ked bude mat cez 3 kupime ten first bike alebo na jesen. Ved uvidime na com sa mu bude dobre sediet. maly ma nozky do 0 a troska sa bojim ze to odkladanie noziciek ho bude podporovat v tom sirokom sede.

gr
11. feb 2016

@hermiona368 ja som tiez dlho vyberala odrazadlo a kupovala som ho dost neskoro, az ked mal syn 3 roky. Vela odrazadiel je prave do 3 rokov. First bike sa mi pacil, ze je lahky, ale pre vacsie deti je prave nekovova konstrukcia problem, lebo sa moze "vlnit" (citala som recenzie). Puky sa mi zdal super, len tazsi a tak u mna vyhral Strider. Ak si pozries ich stranku, tak je Strider do 3 rokov a potom je jeden, co je do 1,5 do 5 rokov (ma dve sedadla) a je naozaj super. Syn na nom rad jazdi a je naozaj lahky na nosenie.

hermiona368
11. feb 2016

@gr anomas pravdu strider je lahky, mali sme ho na skusku minuly rok ale vtedy ho este neoslovil a mne na tom vadilo hlavne to, ze ked ma byt do 5 rokov tak nema dusove pneumatiky. Co zase netlmi moc narazy. Je sice moznne dokupit k tomu cele kolesa ale neviem no. A puky to ma rozdele, do 3 rokov take tie akoby penove ci ake su to a od 3 rokov uz take dofukovacie. Ale ta vaha :( Ano to som si vsimla ze ten first bike je taky akoby umely, nevidela som ho vsak na zivo. A vy mate ten strider s dofukovacimi kolesami ?

gr
11. feb 2016

@hermiona368 nie, mame tie obycajne, ale nemam pocit, ze by to bolo nejake tvrde a syn jazdieva po roznom terene, ale mas pravdu, nie su nafukovacie. Ma aj bicykel a ked to porovnam, nezdaju sa mi tie kolesa ani ako lepsie, alebo horsie. Ale ak chcete nafukovacie, tak potom asi Puky.

hermiona368
11. feb 2016

@gr ved to, ze clovek nad tym rozmysla a rozmysla a podla mna si maly vyberie sam 🙂 musim ho zobrat do obchodu ale ked on si vzdy sadne na puky wutsch, lebo to doma uplne zodral 🙂srdcova zalezitost

gr
11. feb 2016

@hermiona368 tak potom jasna volba 🙂

hermiona368
12. feb 2016

@gr len to je uz zial male :((((