Jungle Gym ihriská. Máte s nimi skúsenosti?

filomena
6. apr 2010

nemate niekto skusenost s tymito detskymi ihriskami ? Nasla som ich len cez internet, nazivo som ich nevidela. Neviete niekto kde by sa dali vidiet v Bratislave ?

maslon
12. apr 2010

ahoj,
v bratislave neviem, my sme boli v Dolnom Srni pri Novom meste nad Vahom. Mame jedno z tychto ihrisk doma a sme fakt spokojni. Je krasne, velke, cenovo v uplnej pohode.

sakura77
12. apr 2010

filomena,aj my mame,je fajn-ak mas niekoho sikovneho kto ti to posklada-lebo je to uplne na diely rozlozne,musis,srobovat,pilit a tak podobne...aj ked myslim ze aj oni to zlozia ked chces,my mame rok zatial,maly je spokojny,za tu cenu sa urcite oplatia
ja som riskla a objednala cez net a fajn 😉

filomena
autor
13. apr 2010

dakujem za odpovede 🙂
maslon: v tom Dolnom Srni maju vystavenych viac modelov ? Chcela by som to nazivo vidiet tak by sme si mozno urobili vylet.To vase ihrisko je krasne. Ta strecha je z akeho materialu? My sme rozmyslali nad drevenou (u nas je dost veterno), ale paci sa mi aj ta vasa strecha.
baby kolko rokov maju vase deti ? Moj maly ma len jeden a pol roka, zatial teda vyuzije asi hlavne pieskovisko a hojdacku, mozno smyklavku. Od kolkych rokov sa tam zahrali vase deti ? Ci to mam kupovat uz teraz alebo az na buduci rok, poradte 🙂
A este jedna otazka, to drevo treba niecim natriet aby to vonku dlho vydrzalo alebo to je uz nejako upravene ?

adulik144
25. jún 2010

Ahojte dievčata, akurát pozerám ceny Jungle Gymu po internete a majú ho teraz v Baumaxe. Boli sme ho obzerať a vyzera to celkom dobre a hlavne su tam normalne ceny. My si ho určite pojdeme kupit na dvor.