Ahojte, pojdeme lietadlom a rada by som nasla pre rocne dieta nejaku velmi jednoduchu hru na mobil...Nieco staticke , kde napr. len musi stukat na obrazky...nasla som kadeco ale vsetko podla mna az od takeho roka a pol, az 2 rokov...viete o niecom co by ste mi mohli odporucit ? Samozrejme budem mat aj ine hracky po ruke, ale ten mobil je taka istota ze to ju vzdy zaujme...
Tak skor rozpravku ci hudbu pustit... vsetky hry su skutocne pre starsie deti... zbal chrumky, ovocie, zeleninu do troch roznych doz, zober nalepky (nech si polepi ruksak a tie dozy), novu knizku, zober cumle, zober pitie, neboj zvladnete to...
Venuj sa dietatu, alebo mu najdi au pair.
Také mimino nemá čo čumieť do akýchkolvek zariadení.
Dieta potrebuje ludský kontakt, nie priblbo cumiet do niečoho a tukať tam.
Pre ročné naozaj neviem poradiť. Všetky sú pre o čosi staršie deti. Naozaj skôr stiahnuť niečo na pozeranie. Možno kúpiť nejakú novú hračku, knižku so zvukmi a pod.
Vezmi knižku, hračku, rozprávku stiahni.. určite hry nie sú vhodné pre takéto dieťa
ročné bábo ešte nepochopí ako hra funguje....
Mam fakt dost.
Absolútne žiadna, také neexistujú, dieťaťu mobil do ruky nedávaj aspoň ďalšie tri roky. koniec hlásenia
Ročnému dieťaťu nepatrí mobil do ruky. Ja mám pocestované s dvomi malými deťmi všeličo, rôznymi dopravnými prostriedkami a mobil je pre ne tabu. Či už hra alebo rozprávka. Skus ty, ako rodič sa povenovat dieťaťu a pôjde to.
Ak veľmi chceš, tak z prvých hier co moju dcéru dlho drží pozri niektorú zo Sago mini. Môže tam len presúvať zvieratká a postavičky, je možné že je tam aj nejaké kreslenie. Pozri, netuším ci by si s tým ročne dieťa vedelo rady. Každopádne nieje to nič náročné a je to farebné a dá sa to hrať offline. Moja sa stým tiež zábava prevažne pri cestovaní.
Prosím?????
Je to babo. Babo nema ani ponatia ako hrat hry v mobile. Co keby si mu radsej vzala nejake z hraciek urcene pre jeho vek? Knizku s otvaracimi okienkami, nejaku vkladacku, quiet book...Mas milion moznosti na nete ako si nieco jednoduche vyrobit. To fakt ho inak ako mobilom zabavit nevies?
Fuha to naozaj sa matka spyta na hru pre deti, na toto mam len jedno slovo, a radsej si zahryznem do jazyka
Leporelá, maškrtky...max. nejaká rozprávka na youtube. Dávať ročnému dieťaťu mobil....budete si v budúcnosti hlavu trieskať. Naozaj to treba minimalizovať a oddalovať..
Aj keby ste leteli do Austrálie, čo je ozaj dlhý let, nie je za mňa žiadny dôvod, aby ročné dieťa pozeralo do akejkoľvek obrazovky (či už mobil, tablet, tv). Predstav si, že niektoré sme leteli s ročnými deťmi v čase, keď mobily a zablety neexistovali a tv mali na hrúbku pol metra. A zvládli sme let s dieťaťom tak ako bežný čas doma, s knižkami, hračkami.
@zmrzlinka2021 POLETIA LIETADLOM,panie moralistky! Hľada niečo,keď už nebude fungovať nič iné.🙈
Môj syn je ozaj zavislak, ale začal až pred tretími narodeninami 😁 možno od 2r maximálne youtube
Bože,nie,žiadna hra. Behni do Pepca a kúp nejaké hračky. Ani TV,tablet,nič nie je vhodné pre také malé dieta
@dusankomoj ročné dieťa nevie ešte rozprávať, ledva chodiť začalo a bude sa hrať na mobile? keby sa pýtala na nejaké rozprávky vhodné pre také malé deti, ale hru?? Ja ked som minule videla mamičku s kočíkom vonku s ani nie ročným dieťaťom a na stojane do ksichtika pichnutý telefon, skoro ma vystrelo. Potom sa čudujeme z čoho sú všetky tie poruchy správania a učenia. A to nie som bio eko raw matka. Mam dve deti, ktoré mobily hojne využívajú, ale tak malému dieťaťu zháňať hru mi príde fakt už cez čiaru.
@maminabobo moje staršie dieta má 26r a šefuje môjmu nadriadenému,takže nepotrebujem poradiť vo výchove,ďakujem. Na MK sú bežné otázky typu: čo obliekate deťom,čo môžem jesť tehotná.. tak prečo nie hra? Na pár minút sa dieťatu nič nestane.
@zuzubb007 skor do klavesnice 🤣🤣🤣
@maminabobo občas vída am také ledva to. Chodí, dudel v ústach ale zhypnotizivane mobilom 🤦♀️ a mamička spokojná, ma pokoj
Autorka: hľadaj niečo také,že ťukneš na obrázok zvieratka a ozve sa zvuk,čo vydáva. Už sa nepamätám na názov hry.
A nemoze si "stukat" radsej v nejakej knizke? Stlacat obrazky, co zasvietia, vydaju zvuk, su z roznych materialov (chlpate, hladke, dierkave...) a podobne? Sediet ti na kolenach a spolocne sa ucit a tesit z objavovania?
ked mu dás mobil v lietadle bude ho stale pytat potom, radsej zober tie kniznky, od mobilu uz niet cesta spät pre dietata, uz bude chciet len viac a viac mobilu..
Rocnemu dietatu mobil do ruky nepatri, a nie, ani v lietadle 🤷♀️ Nakup nove hracky a knizky, zbal chrumky atd
A aky dlhy to bude let? Ved mu vezmi knizku, ktoru si budete pozerat, pastelky, paapier. Fakt 1rocnemu dietatu mobil? Moje decka maju 5 a 7 a nepoznaju ziadnu hru na mobile. A v lietadle to 2 hodiny prezili
A už ak viem presne kto sa to tu pýta....úplne obyčajný troll. Každú chvíľu ma iný nick. Položí úplne odveci otázku a potom neodpisuje
Ja ťa na rozdiel od mnohých iných chápem. Keď sme na ceste celý deň a dieťa po x hodinách v lietadle už nevie, čo od nudy (ja sa tiež už neviem dočkať pristátia), tak mobil/tablet je skvelá vec. A to píšem ako rodič, ktorý deťom venuje toľko času, ako málokto. Ale obávam sa, že pre ročné dieťa toho veľa nenájdeš a najmä, nezaujme ho to na dlhšie ako iné hračky. Ak ide o krátky let do dvoch hodín, tak vezmi chrumky, zvukovú knižku, nejaké nové hračky, ideálne nejaké so zvukmi a svetlom (a to zasa píšem ako matka, ktorá nenávidí zvukové hračky) a zvládnete to v pohode. Pri stredne dlhých a dlhých letoch ti ostáva dúfať, že dieťa väčšinu času prespí. Občas má človek šťastie a občas zasa nie a dieťa veľkú časť letu preplače.
A tebe príde v poriadku aby ročne dieťa pozeralo na telefón? Každopádne toto je len ďalšia diskusia nejakého trolla co sa nudí. Aspoň dúfam