Dobrý deň dcéra ma 6 rokov chceme jej kúpiť novú kolobezka no doteraz jazdila intenzívne na trojkolesovej,… plánovala som kúpiť jej už dvojkolesova no odmieta že takú nechce ……je vhodna trojikokesova aj pre väčšie deti ? Nevyznám sa veľmi do kolobeziek
Skolacka na 3 kolesovej? Ta uz ma davno ovladat bicykel.
Trojkolesová je pre maličké deti, u mňa max tak do 3 - 4 rokov.
Ak nechce inú , nekupuj zatiaľ žiadnu
omyl su 3 kolesove aj pre vacsie deti, nosnost do 60 kg...nic zle na tom nevidim, ked taku chce, kup jej ju, nasledne ju predas...
Zober ju do obchodu nech sa povozi v predajni nwch poskusa viac typov velkosti zistis vysku riadidiel aj sirku kolies uvidite ktore jej vyhovuju..mozno budes prekvapena a vyberie si nakonkec uplne nieco ine nez chce teraz.
@beata_k samozrejme že bicykluje od 4 rokoch …..ona ale na kolobezke robi triky v skateparku a preto podľa môjho názoru je pre nu lepšia freestyle kolobezka
Z okna mam skate park. Este som tam 3 kolesovu nevidela...
Existuje 3 kolesova co na moznost prerobit aj na 2 kolesovu Fizz scooter … pozri tu, je do 50 kg tusim. Nikde nie je napisane, ze od urciteho veku musi mat 2 kolesovu alebo nutne vediet bicyklovat atd v nejakom veku. Niektori dospeli nevedia bicyklovat, korculovat atd .. na to sa neumiera
Asi už nie, zvykne si...sú dvojkolesové aj pre menšie deti...tie sú odstupňované aj podľa výšky.
Nie, o chvilu ju to prejde a budes kupovat novu? Dvojkolesove zvladaju aj ovela mladsie deti